Danas je Spaceflov predstavio jedno od novih proširenja koje radikalno poboljšavaju iskustvo zakupaca i gostiju: sistem upravljanja posetiocima.

To znači da možete zaboraviti papirnate zapisnike i poboljšati postupak upravljanja gostima jednostavnom samoregistracijom.

Naš sistem upravljanja posetiocima omogućava vam i vašim kupcima da preuzmete kontrolu nad vašim procesima upravljanja gostima. Sada je moguće da predbilježite goste putem aplikacija Spaceflov, omogućite im sigurnu prijavu u recepciji skeniranjem QR koda na uređaje, primenjujući obaveštenja o upoređivanju po dolasku gostiju. Operateri zgrada može analizirati zapisnike posjetitelja s administratorskim konzolom.

Zakupci mogu:

Pojednostavite dolazak gostiju u zgradu Primajte obaveštenja i dodajte događaj u Gmail / Outlook ili bilo koji drugi kalendar (.ics datoteka)

Posjetitelji mogu:

Primite pozivnicu e-poštom (s informacijama, KR kodom, događajem iz kalendara) i uživajte u tome da sve za sastanak bude spremno na jednom mestu Sigurno se prijavljuje na recepciji, uz vrlo ograničen susret s vračarom / recepcionarom

Stanodavci i upravitelji nekretninom mogu:

Pratite posetioce putem administratorske konzole Spaceflov

Da biste uspješno pokrenuli sistem upravljanja posjetiteljima u vašoj nekretnini, trebat ćete:

Računalo / prenosno računalo za vratar Recepcija sa pristupom veb pregledniku Stabilna internetska veza u recepciji (ViFi) Apple iPad Docker i kabel za iPad

Ako želite da uveli sistem upravljanja posetiocima na vašoj zgradi, jednostavno nas kontaktirajte tako što ćete poslati poruku na [email protected]. Ovo je proširenje dostupno u naprednim i premium planovima.

Želite li prvo čuti o novim značajkama Spaceflova? Pretplatite se na naše obavijesti.