Palata Pupin

Mapa
Slika ulice
Open Street View
21000 Novi Sad, Narodnih heroja 1

Slobodan kancelarijski prostor:

Iznajmljeno

Podaci o prostoru
Kategorija poslovne zgrade: Kancelarije A klase
Status zgrade: Postojeći
Slobodan kancelarijski prostor: Iznajmljeno
Stopa popunjenosti: 0%
Finansijske informacije
Min. period izdavanja: 1 mesec
Kalkulator najma »
Parking
Vrsta parkinga Parkirna mesta Cena parkinga
Podzemni 400 br
Poslovni prostori koji će se nalaziti na ovoj atraktivnoj i neponovljivoj lokaciji, biće nepogrešiv poslovni izbor. Pupinova palata zamišljena je kao prvi OFFICE SPACE tog tipa u Novom Sadu, po ugledu na najbolje evropske i svetske poslovne zgrade. Predviđeni poslovni prostori planirani su prema najsavremenijim zahtevima tržišta i budućih korisnika koji obezbeđuje maksimalnu fleksibilnost u personalizaciji, prema potrebi zadate delatnosti.

Projektovana kao visokoenergetski efikasan objekat sa odgovarajućim LEED standardom, Pupinova palata pruža maksimalne uštede fiksnih troškova i mogućnost kreiranja savršene radne atmosfere koja uključuje centralno grejanje, hlađenje i ventilaciju prostora pomoću najsavremenijeg VRF sistema.

Sama koncepcija objekta podređena je potrebama budućih vlasnika i predstavlja savršeni balans kvalitetnog života u modernom vremenu. Predviđeni poslovni prostori namenjeni su za nekoliko ugostiteljskih objekata tihe delatnosti: kafe barove, picerije, frizerske i kozmetičke salone, dečije igraonice, prodavnice robe široke potrošnje kao i jedan ekskluzivni restoran. U cilju organizovanja života i biznisa uz što manje svakodnevnih izazova i stresa, vlasnicima je na raspolaganju usluga 24-časovnog fizičko-tehničko obezbeđenja i profesionalni facility management održavanja i upravljanja objektom.

Za inicijalne informacije o lokalima možete nam se obratiti putem email-a ili pisma o namerama, nakon čega ćete primiti od nas inicijalnu ponudu sa cenom, opisom i predlogom pozicije lokala odgovarajućeg vašim potrebama.
Poslovno-stambeni kompleks Pupinova palata nalazi se u samom centru Novog Sada, na jednoj od najlepših i najatraktivnijih lokacija u gradu. Oivičena Bulevarom Mihajla Pupina sa istočne strane, Ulicom Narodnih heroja, Železničkom ulicom i Trgom mladenaca sa zapadne, Pupinova palata svojim jugoistočnim delom izlazi na Trg Galerija i Ulicu Vase Stajića.

Odeljena podzemnim prolazom od Zmaj Jovine ulice, ovo moderno zdanje udaljeno je svega stotinak metara od Gradske kuće, Srpskog narodnog pozorišta, Crkve imena Marijinog (poznate kao novosadska katedrala) i Spomenika Svetozaru Miletiću; oko 300 metara od Dunavske ulice, Dunavskog parka, Saborne crkve i Pozorišta mladih; oko 500 metara od Beogradskog keja, Univerzitetskog kampusa i Spensa.

Palata se nalazi u neposrednoj blizini svih najpriznatijih i najcenjenijih osnovnih i srednjih škola, dečijih zabavišta, svih značajnijih ustanova javnog, poslovnog trgovačkog, sportsko-rekreativnog i kulturno-umetničkog karaktera. Izuzetan panoramski pogled na Dunav, Petrovaradinsku tvrđavu i Frušku goru, neponovljiva lokacija i jedinstveni stambeni komfor u centru Novog Sada, čine ovaj savremeni objekat nepogrešivim izborom za Vaš stambeni ili poslovni prostor.
 • Banka
 • Parking prostor za bicikle
 • Kafe
 • Bankomati
 • Komercijalni prostor
 • Konferencijski centri
 • Hotel
 • Parking prostor za goste
 • Parking prostor u blizini
 • Restoran
 • Terme i banje
 • Mogućnost korišćenja javnog prevoza
 • Parking uključen u cenu za izdavanje

Brzi zahtev

Zatražite ponudu od odabranih kancelarija. Kliknite na sličicu da biste dodali više kancelarija.

Odabrane kancelarije
Nije odabrana ni jedna kancelarija.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne objekte

Iznajmljivanje (€ /m2/mesec)

-

Kancelarijski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Број радних станица

Preporučeni Poslovni Objekti