Brzi zahtev

Zatražite ponudu od odabranih kancelarija. Kliknite na sličicu da biste dodali više kancelarija.

Odabrane kancelarije
Nije odabrana ni jedna kancelarija.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne objekte

Iznajmljivanje (€ /m2/mesec)

-

Kancelarijski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Број радних станица

Articles

Mrioslav Mijatov: Priča o prvom coworking prostoru u Srbiji ili šta stoji iza CCCSEE Konferencije? ..

Do sada svi mi, koji živimo u modernim stilovima života, već prilično dobro poznajemo coworking koncept. Međutim, coliving je definitivno nešto što neće prepoznati svi čitaoci odmah.

Pročitaj više »

Raspisan oglas za poslovne prostore i garaže

JKP Prostor izdaje deset poslovnih prostora u Riđici, Stanišiću, Kolutu i Somboru, gde su ponuđene i tri garaže.

Pročitaj više »

Kancelarija – naš prozor u poslovni svet

Poslovnost je odavno podignuta na viši nivo i sve je više globalnih korporacija koje posluju širom sveta preko svojih ispostava, saradnika ili franšiza. Današnji poslovni svet mora podjednako voditi računa o svom poslovnom imidžu, imidžu svog tima i svog radnog objekta.

Pročitaj više »

5 ključnih elemenata za efektan Property Website

Ukoliko vaša poslovna zgrada ima slobodan prostor za izdavanje sada, u skoroj ili nešto daljoj budućnosti, biti online I digitalno prisutan brend je neizbežno, ukoliko za cilj imate da budete medju vodećim igračima na tržištu. Bence Fedor, Brand Manager & UI/UX Designer u Online Real Assets deli sa vama 5 ključnih elemenata koje svaki funkcionalan website poslovne zgrade mora da poseduje.

Pročitaj više »

Wiener Städtische osiguranje kupilo poslovnu zgradu u centru Beograda

Wiener Städtische osiguranje novi je vlasnik poslovne zgrade „Anex“ u Resavskoj ulici u Beogradu. Jedna od najlepših poslovnih zgrada u Beogradu kupljena je od kompanije Anex Group d.o.o. Po prvi put otkako posluje na srpskom tržištu Wiener Städtische osiguranje je prateći trendove i sa ciljem da investicioni portfolio učini raznovrsnijim, investiralo u kupovinu nekretnine.

Pročitaj više »

Srbija domaćin prve „Coworking & Coliving konferencije Jugoistočne Evrope“ 9-11. oktobar, Beograd/Mokrin

Međunarodna konferencija pod nazivom „Coworkin & Coliving Conference Southeast Europe” biće održana od 9. do 11. oktobra u Beogradu (Kombank dvorana) i Mokrinu (Mokrin House), a okupiće više od 300 učesnika iz celog sveta.

Pročitaj više »

Otvoren Business Garden, najsavremenija poslovna zgrada A klase u centru Beograda

Business Garden, najsavremenija poslovna zgrada A klase u samom centru Beograda, svečano je otvorila svoja vrata na događaju organizovanom u utorak za predstavnike medija, partnere i saradnike.

Pročitaj više »

Nova POSLOVNA oaza na NBG: Green ESCAPE od čak 65.000 m2

Novi poslovni kompleks biće sagrađen na tri parcele namenjene poslovnim i komercijalnim sadržajima, na kojima je predviđena izgradnja multifunkcionalnih poslovnih objekata, a koje su kompletno infrastrukturno opremljene za sve potrebe.

Pročitaj više »