TRAŽİTE NOVU KANCELARIJU?

99
rezultata
4 kiválasztva
- m2
- €/m2

Proširena
pretraga

Nemate vremena da pojedinačno kontaktirate kancelarije?

Ponuda poslovnih zgrada

Sirius provides comfort, energy efficiency and flexibility to both its visitors and tenants. The circulation areas in the center of the office building are efficient and well organ...

Savet od stručnjaka

Pretplatite se na naše e-novine!

Office Market

kancelarijainfo.rs

KATARINA JEREMIC

Mail me

Kancelarija sve češće uredjena kao dom

Sve je raznovrsniji izbor kancelarijskog nameštaja. Velika pažnja posvećuje se i uređenju celokupnog poslovnog enterijera. S obzirom na to da dosta vremana provodimo na poslu, nekako se sama po sebi nametnula i potreba da taj prostor, ili bar jedan njegov deo, delimično uredimo kao dom.

Pročitaj više »

Čak i sa svega 5% slobodnog prostora, da li možete priuštiti sebi da se niste fokusirani na zadovoljstvo zakupaca?

U svetu nekretnina, zakupac je KRALJ, i to je kristalno jasno i logično. Iz tog razloga, agenti i vlasnici nekretnina moraju staviti zadovoljstvo zakupaca u fokus svog rada zarad efektnog poslovanja. Naime, šta se desi kada je tržište toliko jako da postane tržište zakupodavaca?

Pročitaj više »

Najviša zgrada u regionu, West 65 Tower, biće završena krajem juna 2021. godine

Novobeograđanima je već poznat stambeno-poslovni kompleks West 65, kompanije PSP-Farman Holding, koji ima 447 stanova i 72 poslovna prostora u 11 stambenih objekata. Tokom 2018. godine počela je izgradnja druge faze, koja obuhvata West 65 Tower, a od jeseni ove godine radiće se i West 65 Mall. Njihova ukupna nadzemna površina iznosi 53.436 m2.

Pročitaj više »

Enterijer IT kompanije Codecentric u Novom Sadu / Sonja Brstina

Poslovni prostor ove firme organizovan je kao kombinacija najboljeg od kancelarija otvorenog i zatvorenog tipa. Pogledajte kako to izgleda.

Pročitaj više »

Bojan Jevremović, MPC Properties - Navigator Business Center 2 nudi novi koncept poslovnog prostora

Radno okruženje se vrlo intenzivno i dinamično promenilo tokom prethodne decenije, a u velikoj meri na to je uticao i razvoj modernih poslovnih centara. Pored kvalitetnih tehničkih karakteristika koje jedan poslovni objekat mora ispuniti, od enterijera do sistema za grejanje i hlađenje, sve više se insistira i na održivoj gradnji, kvalitetnom property menadžmentu, ali i na sadržajnom okruženju konkretne lokacije.

Pročitaj više »

Intervju

SPACEFLOW - Poslovne zgrade i kancelarije koje stvaraju uspomene!

Sa iskustvom zajedničkog rada širom sveta, radna mesta postaju više od četiri zida, radnih stolova i stolica. Spaceflow, češki startup, inspiriše našu maštu i kreativnost sa ciljem da transformišemo način na koji posmatramo objekte u kojima provodimo 85% našeg svakodnevnog života.

Pročitaj više »

Kancelarijainfo.rs predstavlja digitalno tržište poslovnih prostora. Sadrži opsežnu listu kancelarija, poslovnih zgrada, co-working prostora u okviru kojih možete pronaći one koje odgovaraju vašim potrebama i budžetu - Intervju sa Vincentom Vallois

Do svoje kuće iz snova danas možemo doći u nekoliko klikova, a srž ove promene je PropTech tehnologija, odnosno kompanije koje podstiču evoluciju u sektoru nekretnina, vodeći ovu industriju ka digitalizaciji i potpunoj automatizaciji. „PropTech kompanije danas poboljšavaju i rafinišu usluge u svetu nekretnina tako što pružaju efikasne alternative tradicionalnim praksama poslovanja. U stvari, menjaju način na koji svakodnevno pristupamo nekretninama. Tehnologija nam omogućava jednostavno planiranje, izgradnju, omogućava zakupcima jednostavnije pretraživanje nekretnina za izdavanje, virtuelne posete, kao i zadržavanje zakupaca u određenom prostoru“, ističe Vincent Vallois, suosnivač i CEO kompanije Online Real Assets, koja takođe uvodi inovacije u sektor nekretnina.

Pročitaj više »

VIŠE INTERVJUA »

Uslužne kompanije na tržištu kancelarija

Kompanije koje pomažu u opremanju i održavanju kancelarija

Sve ono što treba da znate o iznajmljivanju kancelarija

Šta treba da znate pre nego što odaberete poslovni prostor i kancelarije koji će zadovoljiti sve vaše potrebe

Mogućnosti reklamiranja sa banerima na našem portalu

top baner normalan i otvarajućibillboard 1 i 2visoki baneribaneri na početnoj stranilista banera: novosti, tražim kancelariju, transakcije, kalkulatori, liste, lista rezultata pretragebaneri liste podataka: lista podataka, podtranica novostibaneri novinskih brošura

Pročitaj više »

Gde mogu pogledati najnovije vesti i transakcije?

Učitane novosti pojavljuju se u kvadratnom prosoru za novosti na početnoj strani, na listi podataka povezanih poslovnih zgrada i listi podataka Vašeg partnera, ako ih ima. Transakcije se pojavljuju u meniju Transakija na portalu, na listi podataka povezanihh poslovnih zgrada i listi podataka kompanije Vaših partnera,ako ih ima.

Pročitaj više »

Kada se obnavljaju podaci kancelarija koje pratimo?

Čimpre podaci odabrane poslovne zgrade su promenjeni.

Pročitaj više »

VIŠE ČLANAKA U BAZI PODATAKA