Brzi zahtev

Zatražite ponudu od odabranih kancelarija. Kliknite na sličicu da biste dodali više kancelarija.

Odabrane kancelarije
Nije odabrana ni jedna kancelarija.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne objekte

Iznajmljivanje (€ /m2/mesec)

-

Kancelarijski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Број радних станица

Vesti sa tržišta kancelarija

Stambeno poslovni kompleks NEW MINEL residence & office

Nova urbanistička zona za humano stanovanje Na mestu koje je u davna vremena bila raskrsnica puta između Zemuna i sela Bežanije do Surčina, mesto koje je bilo omiljeno izletište pre dva veka za stanovnike okolnih mesta uz vinograde na lesnom odseku, danas ponovo u istom duhu izdiže se novi kompleks oslonjen na revitalizovanu ulicu Tošinog bunara koja spaja Zemun i ide sve do aerodroma, spajajući delove zemunskog Dunava i novobeogradske Save, uz presek autoputa, i bulevara Nikole Dobrovića do nove autobuske stanice i mosta na Adi ka Ibarskoj.

Pročitaj više »

Nominujte Investiciju Godine u Srbiji - eKapija raspisala konkurs za nagradu Aurea 2019

Poslovni portal eKapija raspisao je konkurs za nagradu za investiciju godine u Srbiji Aurea 2019, koja se dodeljuje od 2009. godine. Kompanije koje su tokom prethodne kalendarske godine započele ili realizovale inovativne/originalne, društveno korisne i finansijski održive projekte, mogu se prijaviti do 1. marta 2019. godine. Ravnopravno učestvuju sve privredne grane i sve vrste projekata, tako da nije bitno da li je kompanija implementirala novi proizvodni proces/tehnologiju, razvila ili primenila originalni softver, ponudila novi proizvod ili osmislila novi pristup tržištu, i slično. Količina uloženih sredstava nije presudna, već se projekti vrednuju na osnovu originalnosti inovacije koju su primenili, značaja koji imaju za okruženje, kao i potencijala da budu uspešni na tržištu.  Novina koju eKapija ove godine uvodi je da pobednik dobija digitalni pečat Aurea koji može da koristi u svojim promo kampanjama i na svojim poslovnim materijalima. Direktor portala eKapija kaže da su stalne promene i inovacija ključ uspeha u poslovanju i da su vrednosti koje promoviše ova nagrada esencijalne za dugoročan održivi razvoj naše privrede. - U globalnoj utakmici, privrede kao što je naša, koje su male i sa nedovoljnom tehnološkom razvijenošću, nemaju veliku šansu i moraju se konstantno nadmetati stalnim smanjenjem cene radne snage. Jedini način da se iz tog začaranog kruga izađe je da na tržištu nastupamo sa kreativnim i inovativnim rešenjima. Brojne su mlade kompanije, koje obično čine mladi entuzijastični preduzetnici koji se bore da svoj inovativni proizvod predstave na tržištu i njima je svaka pomoć a posebno medijska izuzetno bitna. Ponosan sam da eKapija sa svojim partnerima upravo to postiže projektom Aurea. Inovativnost se mora maksimalno promovisati i podsticati u društvu i mi kao poslovni portal, kroz nagradu Aurea, dajemo svoj doprinos - navodi Lončar. Zainteresovane kompanije mogu se prijaviti i same popunjavanjem formulara na stranici www.aurea.rs. Nakon analize pristiglih prijava, projekti koji uđu u uži izbor za nagradu biće predstavljeni na portalima www.ekapija.com i www.aurea.rs, a o pobedniku će odlučiti stručni žiri, dok će jedan glas dati čitaoci eKapije i posetioci portala aurea.rs, glasanjem putem interneta. Osim glavne nagrade, biće uručena i dva specijalna priznanja - za inovativnost i društvenu korisnost. Poslovni portal eKapija dodelu nagrade Aurea organizuje u okviru svog opredeljenja ka društveno odgovornom poslovanju, bez finansijskog interesa, sa namerom da promoviše i podrži projekte značajne za održivi razvoj srpske privrede.  Za više informacija o nagradi pogledajte www.aurea.rs.   ** Kancelarijainfo.rs je podrzala ovu inicijativu medijskim partnerstvom ** 

Pročitaj više »

Zeleni koncept stanovanja menja način izgradnje stambenih objekata

Novosadska kompanija Erker inženjering svojim stanarima omogućuje uslove stanovanja na kojima im komšije iz susednih zgrada mogu samo pozavideti. Priča o Zelenom konceptu stanovanja započeta je izgradnjom objekta u ulici Vojvode Šupljikca u Novom Sadu sa idejom da to postane praksa u izgradnji svih budućih objekata.

Pročitaj više »

Nova Poslovna Zgrada NCR Na Novom Beogradu - Vrednost: 90 miliona evra

Ovih dana po medijima dosta se govorilo o novim investicijama američke kompanije “NCR” i planovima za širenje poslovanja u Srbiji. Rast lokalne operacije u prethodnim godinama doveo je do toga da za ovu firmu već radi preko 3000 ljudi, a u narednom periodu broj zaposlenih treba da pređe i četiri hiljade. U sklopu ovih planova najavljena je gradnja poslovne zgrade i kampusa u bloku 42, kao regionalnog centra koji će efikasno objediniti postojeće operacije i omogućiti dalje širenje. Pripreme za realizaciju ovog projekta počele su još 2017. godine, a prema najavama investitora sve je spremno da gradnja krene ovog proleća. U ovom izdanju ekskluzivno vam predstavljamo budući izgled nove poslovne centrale “NCR” na Novom Beogradu.

Pročitaj više »

Kako izgledaju kancelarije jedne od trenutno najuspešnijih arhitektonskih firmi na svetu

Na čak 4.645 kvadratnih metara organizovan je novi radni prostor kompanije BIG koji odiše jednostavnošću i maksimalnom komforu za zaposlene.

Pročitaj više »

Lokali u ekstrazoni 1.600 po kvadratu

Gradska uprava ponudila je u zakup poslovni prostor u čak 248 lokala od Vračara i Starog grada pa do Zemuna. Rok za podnošenje ponuda kao i davanje određenog depozita za objekte koji su slobodni je 30. januar

Pročitaj više »

Raste tržište nekretnina u Srbiji - Najviše se gradi u Beogradu, nedostaju nam tržni centri

Nakon kraha finansijskog tržišta u svetu 2008. koji nije zaobišao ni Srbiju, u zemlji se godinama ipak gradi sve više stanova, a vrednost stambenih kredita je u protekle četiri godine više nego udvostručena.

Pročitaj više »

Beograd će dobiti novi poslovni centar

U Bloku 18 na Novom Beogradu, prekoputa „Beograda na vodi“ biće građen pravi poslovni centar, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Pročitaj više »