Brzi zahtev

Zatražite ponudu od odabranih kancelarija. Kliknite na sličicu da biste dodali više kancelarija.

Odabrane kancelarije
Nije odabrana ni jedna kancelarija.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne objekte

Iznajmljivanje (€ /m2/mesec)

-

Kancelarijski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Број радних станица

Vesti sa tržišta kancelarija

Kancelarija sve češće uredjena kao dom

Sve je raznovrsniji izbor kancelarijskog nameštaja. Velika pažnja posvećuje se i uređenju celokupnog poslovnog enterijera. S obzirom na to da dosta vremana provodimo na poslu, nekako se sama po sebi nametnula i potreba da taj prostor, ili bar jedan njegov deo, delimično uredimo kao dom.

Pročitaj više »

Čak i sa svega 5% slobodnog prostora, da li možete priuštiti sebi da se niste fokusirani na zadovoljstvo zakupaca?

U svetu nekretnina, zakupac je KRALJ, i to je kristalno jasno i logično. Iz tog razloga, agenti i vlasnici nekretnina moraju staviti zadovoljstvo zakupaca u fokus svog rada zarad efektnog poslovanja. Naime, šta se desi kada je tržište toliko jako da postane tržište zakupodavaca?

Pročitaj više »

Najviša zgrada u regionu, West 65 Tower, biće završena krajem juna 2021. godine

Novobeograđanima je već poznat stambeno-poslovni kompleks West 65, kompanije PSP-Farman Holding, koji ima 447 stanova i 72 poslovna prostora u 11 stambenih objekata. Tokom 2018. godine počela je izgradnja druge faze, koja obuhvata West 65 Tower, a od jeseni ove godine radiće se i West 65 Mall. Njihova ukupna nadzemna površina iznosi 53.436 m2.

Pročitaj više »

Enterijer IT kompanije Codecentric u Novom Sadu / Sonja Brstina

Poslovni prostor ove firme organizovan je kao kombinacija najboljeg od kancelarija otvorenog i zatvorenog tipa. Pogledajte kako to izgleda.

Pročitaj više »

Bojan Jevremović, MPC Properties - Navigator Business Center 2 nudi novi koncept poslovnog prostora

Radno okruženje se vrlo intenzivno i dinamično promenilo tokom prethodne decenije, a u velikoj meri na to je uticao i razvoj modernih poslovnih centara. Pored kvalitetnih tehničkih karakteristika koje jedan poslovni objekat mora ispuniti, od enterijera do sistema za grejanje i hlađenje, sve više se insistira i na održivoj gradnji, kvalitetnom property menadžmentu, ali i na sadržajnom okruženju konkretne lokacije.

Pročitaj više »

Coworking prostori u Srbiji u 2018. zaradili više od 3 mil EUR

Habovi kroz sopstveno inoviranje i razvoj rastu u inspiratore inovacija u široj zajednici. Oni predstavljaju zamajce novih načina poslovanja i saradnje sa sredinom u kojoj rade, shodno globalnim promenama u prirodi rada i odgovor su na potrebe mladih koji drugačije percepiraju poslovanje, navodi se u saopštenju Kancelarije za informativu tehnologiju i E-upravu.

Pročitaj više »

Novi život u krugu fabrike

Grad planira obnovu Beogradskog pamučnog kombinata (BPK) i Stare klanice. Mesto za zgrade, tržni centar, poslovni prostor

Pročitaj više »

Ovo je prva LEED Platinum zgrada u Srbiji

Upravna zgrada kompanije Lidl Srbija prva je zgrada u Srbiji sa LEED Platinum sertifikatom, priznanjem koje se dodeljuje objektima građenim u skladu sa najvišim standardima industrije i uz poštovanje ključnih principa održivosti.

Pročitaj više »