Brzi zahtev

Zatražite ponudu od odabranih kancelarija. Kliknite na sličicu da biste dodali više kancelarija.

Odabrane kancelarije
Nije odabrana ni jedna kancelarija.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne objekte

Iznajmljivanje (€ /m2/mesec)

-

Kancelarijski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Број радних станица

Vesti sa tržišta kancelarija

U toku izgradnja dve poslovne zgrade visoke klase na Novom Beogradu - Moderne kancelarije u objektima Ušće Tower Two i Navigator 2

Kompanija MPC Properties trenutno na Novom Beogradu gradi dve poslovne zgrade visoke klase. Reč je o projektima Ušće Tower Two i Navigator 2, koji će zajedno obezbediti više od 50.000 m2 novog kancelarijskog prostora.

Pročitaj više »

Srbija Sve Privlačnija za Strane Investitore

U narednih nekoliko godina mogu se očekivati ozbiljna ulaganja stranih investitora na tržištu nekretnina jugoistočne Evrope, a posebno u Srbiju, zaključeno je na međunarodnoj konferencije o nekretninama “Balkans Property Forum 2018”, koju su organizovali Property Forum i Kraljevski institut ovlašćenih procenitelja (RICS) u Beogradu.

Pročitaj više »

Novih 12.500 Kvadrata Poslovnog Prostora na Novom Beogradu

Druga faza izgradnje poslovnog kompleksa Sirius Offices na Novom Beogradu započeta je ceremonijom na mestu izgradnje u Bulevaru Milutina Milankovića 3b. Erste Group Immorent ulaže dodatnih 25 miliona evra, kako bi se izgradilo još 12.500 bruto kvadratnih metara na osam spratova, kao i 200 parking mesta. Radovi će biti završeni do polovine 2020. godine, a prvi korisnici će se useliti u zgradu na jesen te godine. Ukupna vrednost investicije, uključujući i prvi deo kompleksa koji je sagrađen prošle godine, iznosi 65 miliona evra.

Pročitaj više »

Skuplji Zakup Gradskog Poslovnog Prostora u 2019.

Cene zakupa poslovnog prostora u vlasništvu Grada Beograda u 2019. godini biće veće za 2,4 odsto, što je u skladu sa planiranim rastom cena za tu godinu, odlučeno je danas na sednici Skupštine grada.

Pročitaj više »

Izgradnja Centralne Kule u Okviru Kontraverznog Projekta “Beograd na vodi” Postaje Sve Izglednija.

Izgradnja centralne kule u okviru kontroverznog projekta “Beograd na vodi” postaje sve izglednija. Prošlo je gotovo tri godine otkad su zvaničnici svečano postavili kamen temeljac za takozvanu “Kulu Beograd” - tada još uvek građevinu bez završene tehničke dokumentacije ili glavnog izvođača.

Pročitaj više »

Beograd dobija milioniti kvadrat kancelarijskog prostora 2020. - CBS International ocenjuje 2018. godinu kao rekordnu na tržištu nekretnina

Vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe, privodi kraju 2018. godinu sa pozitivnom ocenom trendova kretanja tržišta nekretnina i u narednom periodu. Prema njihovoj oceni, trenutni broj gradilišta u Beogradu je značajno veći u odnosu na prethodnih pet godina, pa aktuelnu godinu po realizaciji najavljenih investicija označavaju kao izuzetno dobru. Tako će za dve godine, kada budu završeni projekti započeti u 2018. godini, Beograd dobiti svoj milioniti kvadrat novoizgrađenog modernog kancelarijskog prostora. U ukupnom broju transakcija koje su realizovale agencije, CBS International učestvovao je sa 65%.

Pročitaj više »

Položen Kamen Temeljac za Naučno-tehnološki Park u Nišu

U narednih 14 meseci blizini tehničkih fakulteta Univerziteta u Nišu biće sagrađen Naučno-tehnološki park, vredan više od 10 mil EUR

Pročitaj više »

Druga Faza Kompleksa "Sirius"

Druga faza u kompleksu "Sirius"Pripreme za izgradnju druge faze poslovnog centra “Sirius” u bloku 43 nalaze se u završnoj fazi, a radovi bi mogli početi već početkom narednog meseca. Kancelarijski kompleks na uglu Ulice Antifašističke borbe i Bulevara Milutina Milankovića sastoji se od dva odvojena krila, a prva faza od 26.000m2 bruto prostora otvorena je i useljena tokom 2017. godine

Pročitaj više »