Brzi zahtev

Zatražite ponudu od odabranih kancelarija. Kliknite na sličicu da biste dodali više kancelarija.

Odabrane kancelarije
Nije odabrana ni jedna kancelarija.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne objekte

Iznajmljivanje (€ /m2/mesec)

-

Kancelarijski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Број радних станица

GP Napred a.d.

GP Napred a.d. je jedna od kompanija sa najbogatijom tradicijom u građevinarstvu Srbije i širem okruženju i jedna od malobrojnih koja je iz tranzicije izašla jača i stabilnija.
Poslovna aktivnost GP Napred-a zasnovana je na šest decenija dugom iskustvu na gradnjama lociranim na tri kontinenta, u deset zemalja i više desetina različito urbanizovanih sredina.
Mnogobrojna značajna priznanja investitora za kvalitet, visok standard gradnje i sačuvano arhitektonsko nasleđe, pratila su izgrađene objekte u Etopiji, Libanu, Iraku, Libiji, Češkoj, Slovačkoj, Ruskoj federaciji i bivšim jugoslovenskim republikama.

Olimpijsko naselje i niz stambenih objekata na obodu i u centru Minhena, Memorijal Vojvode od Hararea u Adis Abebi, Petrohemijski kombinat, Zaluži Most, Rafinerija Salahudin u Iraku, fabrike, banke, poslovne zgrade, niz rekonstrukcija zaštićenih zdanja i kremaljskog dvorca čine samo deo GP Napred-ovog uspešnog graditeljskog poduhvata na inostranom tržištu.
Stojimo iza gradnje fabričkih hala i drugih privrednih objekata, poslovnih zgrada, bolnica, škola i preko 15.000 stanova u novobeogradskim blokovima. Naselje Cerak, kao najveći GP Napred-ov i beogradski poduhvat u stanogradnji, uzor je urbanog stanovanja.

Bogato nasleđe dopunjeno je novim graditeljskim poduhvatima: Beogradska arena, Poslovni centar Napred od 48.000 m2 u Bulevaru Mihajla Pupina – elitni poslovni prostor započet kao sopstvena investicija i izgrađen po najvišim standardima građenja, hipermarket IDEA, distributivni centar Kron, podno skladište suncokreta u Zrenjaninu i drugi.

Uspešna svojinska transformacija donela je novu organizaciju i novi koncept poslovanja. Dobroslav Bojović, diplomirani ekonomista, većinski vlasnik akcija i  generalni direktor, novom organizacijom i poslovnim konceptom trasira put GP Napred-a ka moderno organizovanom, tržišno orijentisanom poslovnom sistemu koji posluje po najvišim standardima savremenog građevinarstva, sposoban da uz efikasnu gradnju investira i vodi sopstvene projekte na tržištu nekretnina.

Kao pouzdan poslovni partner sa međunarodnim iskustvom, GP Napred danas uspešno posluje i sarađuje sa najrenomiranijim domaćim i inostranim partnerima u realizaciji značajnih investicionih projekata.

– Ukoliko imate ideje i znate šta želite, ne smete odustati od svojih planova. Postavljajte više i teže ciljeve i ne zadovoljavajte se trenutnim rezultatima – poručuje generalni direktor, Dobroslav Bojović.

Kolege

Ivana Bojović