TRAŽİTE NOVU KANCELARIJU?

87
rezultata
4 kiválasztva
- m2
- €/m2

Proširena
pretraga

Nemate vremena da pojedinačno kontaktirate kancelarije?

Ponuda poslovnih zgrada

"Ostvarite produktivnost i odmah smanjite troškove poslujući sa Regus-om! Posetite nas sad, veoma je jednostavno! Uživaćete pogodnost pristupa privatnoj kancelariji za 3 ili 4 oso...

Savet od stručnjaka

Pretplatite se na naše e-novine!

Office Market

kancelarijainfo.rs

KATARINA JEREMIC

Mail me

U toku izgradnja dve poslovne zgrade visoke klase na Novom Beogradu - Moderne kancelarije u objektima Ušće Tower Two i Navigator 2

Kompanija MPC Properties trenutno na Novom Beogradu gradi dve poslovne zgrade visoke klase. Reč je o projektima Ušće Tower Two i Navigator 2, koji će zajedno obezbediti više od 50.000 m2 novog kancelarijskog prostora.

Pročitaj više »

Srbija Sve Privlačnija za Strane Investitore

U narednih nekoliko godina mogu se očekivati ozbiljna ulaganja stranih investitora na tržištu nekretnina jugoistočne Evrope, a posebno u Srbiju, zaključeno je na međunarodnoj konferencije o nekretninama “Balkans Property Forum 2018”, koju su organizovali Property Forum i Kraljevski institut ovlašćenih procenitelja (RICS) u Beogradu.

Pročitaj više »

Novih 12.500 Kvadrata Poslovnog Prostora na Novom Beogradu

Druga faza izgradnje poslovnog kompleksa Sirius Offices na Novom Beogradu započeta je ceremonijom na mestu izgradnje u Bulevaru Milutina Milankovića 3b. Erste Group Immorent ulaže dodatnih 25 miliona evra, kako bi se izgradilo još 12.500 bruto kvadratnih metara na osam spratova, kao i 200 parking mesta. Radovi će biti završeni do polovine 2020. godine, a prvi korisnici će se useliti u zgradu na jesen te godine. Ukupna vrednost investicije, uključujući i prvi deo kompleksa koji je sagrađen prošle godine, iznosi 65 miliona evra.

Pročitaj više »

Intervju

Aćim Leon Pantelić - Vlasnik Novog ''WeShare'' Coworking prostora u Beogradu

Šta je to Coworking? Zašto je ovaj novi trend kancelarijskih prostora sve popularniji u Srbiji kao i šta to zakupci traže u ovakvom poslovnom prostoru i koji su njihovi zahtevi? Ovaj put razgovarali smo sa Aćimom, vlasnikom inovativnog poslovnog prostora u centru Beograda koji će se svečano otvoriti 1. Novembra.

Pročitaj više »

Marko Milačić, direktor Suez Vinča operator d.o.o - Deponija i spalionica u Beogradu najveća grinfild investicija, u celoj Srbiji potencijal za gradnju

Pripreme za 330 mil EUR vrednu investiciju u sistem za upravljanje komunalnim otpadom u Beogradu uveliko su u toku i, ukoliko, prema očekivanju nosilaca posla, do kraja novembra ili početka decembra bude izdata građevinska dozvola, gradnja bi mogla da počne odmah po ulasku u novu, 2019. godinu.

Pročitaj više »

VIŠE INTERVJUA »

Uslužne kompanije na tržištu kancelarija

Kompanije koje pomažu u opremanju i održavanju kancelarija

Sve ono što treba da znate o iznajmljivanju kancelarija

Šta treba da znate pre nego što odaberete poslovni prostor i kancelarije koji će zadovoljiti sve vaše potrebe

Koje vrste imovina se mogu učitati?

Kancelarije, poslovne zgrade za iznajmljivanje i prodaju mogu biti učitane na naš sajt.

Pročitaj više »

Zeleni eko sertifikat za zgrade-BREEAM

BREEAM je vodeći svetski metod procene uticaja na okolinu i sistem bodovanja za zgrade, sa 200.000 zgrada s certifikatom BREEAM procene ocene i preko milion registrovanih za procenu od osnivanja 1990. BREEAM postavlja standarde za najbolju praksu održivog dizajna gradnje, konstrukcije i upravljanja, te je postao jedan od najobuhvaćenijih i široko priznatih mera zaštite performansi zgrade. BREEAM procena koristi priznate mere izvođenja, koja su postavljena protiv osnovnih mera, da bi se ocenila specifikacija zgrade, projektovanje, izgradnja i korišćenje. Mere koje se koriste predstavljaju širok spektar kategorija i kriterijuma iz energije i ekologije. Oni uključuju aspekte koji su povezani s energijom i korištenjem voda, unutrašnjom okolinom, zagađenjem, transportom, materijalima, otpadom, ekologijom i upravljanjem procesima. BREEAM certifikat se dobija od strane licencirane organizacije, koristeći procenitelja treniranog za BREEAM certifikaciju.

Pročitaj više »

Kako mogu dodati dodatne parametre za oblikovanje?

Nakon registracije, korisnik bi trebalo da da se uloguje i kroz korisničku platformu može lako da oblikuje parametre pretrage.

Pročitaj više »

VIŠE ČLANAKA U BAZI PODATAKA