Realizacija je počela u martu ove godine, a izgradnja objekata prve faze napreduje krupnim koracima. Posebno je primetno da se ovaj blok gradi u obe smene i pod reflektorima kada padne mrak, što je danas postala prava retkost na gradilištima.

Pri našoj poseti prvi utisak je ostavilo jako uredno gradilište i stanje je u tom smislu primerno i za svaku pohvalu. Najviše se napredovalo na objektu B, odnosno ugaonoj zgradi na severo-istočnom delu placa, a radovi se paralelno izvode i na dve centralne lamele (označene kao C i D). Ispod objekata nalazi se podzemna parking etaža, a u prizemlju su planirani komercijalni sadržaji. Stambene lamele u objketu B imaju 6 spratova i potkrovlje, dok su “kockice” u sredini bloka niže za jedan sprat.

Zgrade koje se trenutno grade u prvoj fazi imace 296 stanova, 27 lokala i 246 podzemnih garažnih mesta. Kupcima će biti dostupni stanovi u raznim strukturama, sa površinama od 25 do 134 m2. Investitor je Deka Inženjering, dok radove izvodi “Exing B&P”, koji je nedavno završio rekonstrukciju hotela “Crowne Plaza”. Izvođač je pružio čvrste garancije da će svi radovi u prvoj fazi biti gotovi do Aprila 2015.

U tom kontekstu, nedavno je počela i promotivna prodaja stanova, a na placu je u pripremi i izložbeni salon u kome će svi moći da se informisu o detaljima projekta i vide pokazni stan sa uzorcima enterijera. Sada već može da se potvrdi da će elementi enterijera biti rađeni u saradnji sa renomiranim proizvođačem Vileroy & Boch, što je još jedan kuriozitet ovog bloka.Source: beobuild.rs
Publisher: beobuild.rs