Direktor preduzeća "Mepex Consulting", koje je uradilo urbanistički projekat, Predrag Jakovljević rekao je da će novi tržni centar, koji će se nalaziti u Ulici 29. novembra broj 17, biti izgrađen na prostoru od 1,23 hektara, dok će bruto površina tržnog centra biti 9.000 m2

 

Jakovljević je objasnio da će tržni centar činiti više zgrada koje će biti pokrivene staklenom opnom - zgrada samoposluge sa poslovnim prostorijama na dva nivoa, magacin, na čijem će krovu biti dečija igraonica, energetski pogon za pakovanje, posebni objekti sa kafeom, restoranom i buticima, i objekat sa hladnjačama za duboko zamrzavanje.

 

Urbanistički plan za izgradnju tržnog centra u Boleču biće izložen u zgradi Gradske uprave Beograda od 18. do 24. februara svakog radnog dana od 9 do 15 časova. Zainteresovani mogu da tokom javne prezentacije izvrše uvid u projekat, kao i da svoje primedbe i sugestije dostave Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove najkasnije do 24. februara, objavljeno je na sajtu Grada Beograda.

 

 

 

 

 

 

Izvor:eKapija.com