Počeli su radovi na pripremi terena i fundiranju za poslovni objekat u Ulici Tošin bunar broj 168. Investitor je domaće preduzeće Deneza Invest.

Projekat poslovne zgrade u Ulici Tošin bunar predstavljen je javnosti još davne 2008, ali je zbog finansijske krize izgradnja odložena do daljnjeg. Nedavno je gradiliste ponovo reaktivirano, a na ogradi je postavljena nova tabla na kojoj je rok za izvođenje radova 31.12.2014.

Na gradilištu je postavljeno nekoliko radničkih kontejnera, a prisutna je mašina za pobijanje šipova. Rač je o poslovnom objektu koji se nalazi na jednoj od najvažnijih novobeogradskih arterija Ulici Tošin bunar, i njenom ukrštanju sa Studentskom ulicom.

Nažalost, nadležni iz kompanije Deneza M nisu želeli da nam pruže više informacija o projektu, pa vam uz najnovije slike sa lica mesta prilažemo render objavljen pri inicijalnom prezentovanju projekta iz 2008. Ostale detalje uključujući i moguću izmenu projekta objavićemo čim više informacija postane dostupno od strane investitora.

 

Izvor: beobuild.rs