Pripreme za izgradnju druge faze poslovnog centra “Sirius” u bloku 43 nalaze se u završnoj fazi, a radovi bi mogli početi već početkom narednog meseca. Kancelarijski kompleks na uglu Ulice Antifašističke borbe i Bulevara Milutina Milankovića sastoji se od dva odvojena krila, a prva faza od 26.000m2 bruto prostora otvorena je i useljena tokom 2017. godine. Tada je najavljena druga faza i nastavak radova na kompleksu, gde bi se kompleks proširio novim objektom sa dodatnih 18.500m2 bruto prostora. Projekat druge faze dobio je građevinsku dozvolu jos u decembru 2017, ali su tek nedavnim ograđivanjem parcele počele pripreme za fizičku realizaciju. 

Sa novim objektom biće kompletirane obe osmospratnice (2Po+Pr+8), od čega druga faza nosi oko 12.300m2 nadzemno i oko 6.200m2 u podzemnoj garaži sa ukupno 206 parking mesta. Novo krilo biće jednostrano uzidano uz postojeći objekat. Sa izgradnjom objekta A2 biće završeno i formiranje mini trga na uglu Ulice Antifašističke borbe i Bulevara Milutina Milankovića, kompletirane interne saobraćajnice i centralni pešački koridor. Zgrada je tako pozicionirana da će pešački pristup biti moguć iz praktično svih pravaca, dok će kolski pristup garažama biti sa zadnje strane kompleksa preko interne saobraćajnice.

Investitor objekta je "Erste Group Immorent", preko svoje ćerke kompanije "Immorent Singidunum", a predračunska vrednost druge faze iznosi oko 1.62 milijarde dinara. Završetak radova na drugoj fazi očekuje se tokom 2020.