Regus European Trade Center nudi brojne sadržaje, kao što su individualne kancelarije, deljeni prostori i privremene kancelarije, opremljene brzim internetom i aparatima za štampanje i skeniranje. Prostor je idealan za profesionalce koji traže dinamično i živopisno okruženje za rad, sa lakim pristupom sadržajima kao što su restorani, kafići i prodavnice.

Regus Labirint centar se nalazi u visoko komunikativnom delu Lyulin okruga sa kapacitetom od blizu 600 m2. Nova Regus lokacija nudi kancelarije, co-working prostore i sale za sastanke, kao i pogodne opcije prevoza, kao što su stanica metroa udaljena 50 m, parking mesta, tržni centar i park. Zgrada ima sopstveni restoran i teretanu.

„Vidim veliki potencijal u otvaranju hibridnog radnog prostora ovde. Ovo je komunikativna lokacija bez dovoljno opcija za zajedničke kancelarije. Iskoristio sam priliku da kombinujem povećanu potražnju i raspoloživi prostor u zgradi sa znanjem IWG i njihovo gotovo Regus rešenje“, rekao je Petar Matov, investitor projekta i najnoviji partner IWG-a u Bugarskoj.

"Naše nove lokacije u Sofiji dolaze u trenutku kada sve više kompanija otkriva da fleksibilan radni prostor povećava sreću i zadovoljstvo zaposlenih, a istovremeno pomaže u zaštiti životne sredine. Naš model radnih mesta takođe se pokazao da povećava produktivnost i omogućava preduzećima da se šire ili ugovaraju sa znatno nižim troškovima“, rekao je Mark Dixon, CEO i osnivač IWG-a.

 

Izvor: Property-Forum.eu