Poslovni prostor na Zvezdari kod Gradske bolnice, ponuđen je na prodaju po ceni od 290 evra po metru kvadratnom. Poređenja radi, na Novom Beogradu, cena po kvadratnom metru kreće se oko 1.000 evra.

Reč je o proizvodnoj hali na drugom spratu koja se može adaptitati u kancelarijski prostor, pretvaranjem starog proizvodnog prostora u moderan office space, u zavisnosti od namera potencijalnog kupca.

Vlasnik poslovno-proizvodno-magacinskog prostora u Miloša Savkovića na Zvezdari, ističe da bi cena zakupa predmetnog prostora za proizvodnju bila 3 evra po metru kvadratnom, dok bi za adaptiran kancelarijski prostor cena iznosila 6 evra po metru kvadratnom. Primera radi, na Novom Beogradu se ta cena kreće od 15 do 25 evra po metru kvadratnom.

Dve hiljade metara kvadratnih i terasa od hiljadu kvadratnih metara, visina plafona od 5,5 metara, kao i teretni i putnički lift koji su u ponudi u okviru pomenutog prostora, idealni su za firme koje imaju veliki broj zaposlenih - na primer call centri ili IT firme - kao i za sve proizvodne delatnosti, distributivni centar ili TV i foto studije.

Ukoliko vam je potreban poslovni prostor, objekat se lako može adaptirati u kancelarije, a pri tom biste ovu atraktivnu lokaciju u centru grada dobili po čak tri puta nižoj ceni nego na Novom Beogradu.


Source: b92.net
Pubsliher: b92.net