„Uzbuđeni smo što donosimo iskustvo gostiju AC Hotela na dalmatinsku obalu, proširujući otisak Marriott Bonvoi u regionu“, rekao je Matthev Boetcher, potpredsednik i šef globalnog brenda, Distinctive Select Brands. „Smešten na odličnoj lokaciji u centru Splita, AC Hotel bi Marriott Split služi kao savršena baza za besprekorno i udobno iskustvo za poslovne i rekreativne putnike.“

AC Hotel by Marriott Split služi jela mediteranske kuhinje u restoranu Laureto i niz koktela u baru Cumano. Ostali sadržaji obuhvataju 178 SPA sa zatvorenim bazenom, saunom i parnim kupatilom; prostor za sastanke od 325 kvadratnih metara koji može da ugosti do 240 ljudi i teretanu sa najnovijom Matrix opremom, kao i nesmetan pogled na Jadransko more.

„Otvaranje hotela AC by Marriott Split označava uzbudljivo poglavlje za lokalno gostoprimstvo, jer Marriott International donosi AC brend u Hrvatsku. Nadamo se da ćemo značajno doprineti ekonomskom rastu regiona privlačenjem poslovnih i turističkih putnika, kao i podsticanjem korporativnih partnerstava. Radujemo se što ćemo dočekati goste u AC Hotelu Split i predstaviti karakterističnu ponudu našeg novog hotela.” rekla je Ljubica Bauk, generalna direktorka hotela AC by Marriott Split.

 

Izvor: Properti-forum.eu