Mobilna aplikacija nudi brzu digitalnu vezu sa raznim uslugama i objektima i direktnu vezu sa društvenim životom u tornju.

S obzirom na nova ograničenja i mere bezbednosti koje su najavile vlasti, Spaceflow će postati dragoceno sredstvo za interakciju, komunikaciju i informacije za stanare SkiTover-a. „Prolazimo kroz period kada umrežavanje i komunikacija više nego ikad zamenjuju direktan kontakt među ljudima i način na koji smo navikli da živimo svoj život. Nadamo se da će svi naši stanari uživati u svim blagodatima Spaceflow i uveravam ih da ćemo uvek iznaći rešenja koja će ih podržati i učiniti ponosnim što su deo SkyTover zajednice “, rekla je Adriana Dragoescu, izvršna direktorka RPHI Rumunija, kompanije koja poseduje SkyTover.

Uz pomoć Spaceflow-a, zaposleni u svim stanarima SkyTover-a moći će direktno da komuniciraju jedni s drugima, šalju ili primaju ponude i informacije, pridružuju se projektima zajedničkog stvaranja, volontiraju ili se takmiče u sportskim timovima. Istovremeno će biti redovno obaveštavani o događajima organizovanim isključivo za njihovu zajednicu. Preferencijalne ponude i popusti su takođe dostupni preko Spaceflow-a kod izabranih SkyTover partnera. Štaviše, čim se život vrati u normalu, aplikacija Spaceflov nudi prednost zajedničke funkcije putovanja, koja omogućava nekoliko stanara zgrade da koriste isti automobil za putovanje kući - kancelarija - dom, objekat koji pomaže u optimizaciji dana radnika. Pokretanje Spaceflov-a donosi i posebno takmičenje za zajednicu SkyTover. Zaposleni u stanarima SkyTover mogu osvojiti 15 nagrada u izvlačenju organizovanom 14. decembra ako se prijave i koriste aplikaciju do 11. decembra.