Vizija o idealnom poslovnom objektu i još boljem okruženju uskoro će dobiti svoju realizaciju u okviru novobeogradskog naselja Bežanijska kosa. „Green escape“, biznis kompleks savremene arhitekture, pružiće budućim korisnicima poslovnog prostora funkcionalnost i komfor, istovremeno predstavljajući savršeni spoj kvaliteta i udobnosti.

Novi poslovni kompleks biće izgrađen u Bloku 51 i zahvaljujući poziciji uz autoput E75, ovaj projekat pored sofisticirane arhitekture, uz idealni spoj sa zelenilom u okruženju, pruža brzu i laku komunikaciju do svih delova grada.

Novi poslovni kompleks biće sagrađen na tri parcele namenjene poslovnim i komercijalnim sadržajima, na kojima je predviđena izgradnja multifunkcionalnih poslovnih objekata, a koje su kompletno infrastrukturno opremljene za sve potrebe. Impresivni kompleks, veličine 65.000 kvadratnih metara, razvijaće se kao nova gradska poslovna zona, koja nudi pregršt pogodnosti i dodatne vrednosti u odnosu na standardnu ponudu poslovnih prostora u Beogradu, te će pored mogućnosti zakupa postojati i opcija kupovine poslovnog prostora.

Sva tri objekta u ovom kompleksu projektovana su kao moderni, tehnološki napredni i funkcionalni poslovni prostori, koji u okviru svojih kapaciteta mogu veoma fleksibilno da prihvate različiti programski sadržaj u okviru komercijalne delatnosti i da isprate sve specifične zahteve budućih klijena. Na taj način klijent dobija poslovni prostor po meri sopstvenih potreba.

Budućim korisnicima na raspolaganju će biti i hotel, izgrađen u okviru kompleksa, pružajući komfor onima koji odluče da svoje poslovanje smeste baš na ovoj adresi. Takođe, Green Escape nudi i poslovne apartmane, konferencijske sale, kancelarije za izdavanje, spa-centar sa bazenom i svim pratećim sadržajima, sportske objekte, usluge čuvanja dece, lokale sa prodavnicama i drugo. Velike i raskošne zelene površine krasiće Green Escape kompleks i činiće ga savršeno prijatnim i ušuškanim mestom za poslovanje. Dok su nadzemni spratovi rezervisani za kancelarijski prostor, dva podzemna nivoa će biti realizovana kao garažni prostor koji će upotpuniti komfor svim korisnicima Green Escape kompleksa.

Novi Beograd se tokom godina pozicionirao kao centralna poslovna zona, između ostalog, jer je daleko infrastrukturno superiorniji od ostalih delova prestonice, a i zbog dostupnosti zemljišta, raspoloživog parkinga, kao i blizine aerodroma i autputa E-75. Iz tog razloga 70-80% transakcija se dešavaju na Novom Beogradu.

Stopa raspoloživog poslovnog prostora u Beogradu je inače niska, a na Novom Beogradu je ona još niža i iznosila je ispod 3% na kraju prvog kvartala ove godine. Upravo zbog toga je odlična vest da će poslovni kompleks Green Escape omogućiti korisnicima novih 14.325 kvadratnih metara koji će biti izgrađeni u okviru prve faze, odnosno poslovnog objekta K3. Ovaj poslovni kompleks je specifičan i po tome što će imati spratne osnove između 1.500 i 1.600 kvadratnih metara, što će budućim korisnicima omogućiti veliku fleksibilnost u uređenju i optimalnom rasporedu kancelarijskog prostora.

Novi impozantni biznis kompleks je projekat renomirane građevinske kompanije Imel, dok je ekskluzivni partner za izdavanje poslovnog prostora vodeća konsultantska kuća za nekretnine, CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe.

 

(izvor: bizlife)