GTC grupa je vodeći investitor u oblasti komercijalnih nekretnina sa više od 25 godina iskustva. Razvili smo 76 projekata poslovnog prostora A klase i komercijalnih centara ukupne površine 1.300.000 m2 u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Trenutno, GTC razvija oko 400.000 m2 modernog poslovnog prostora u glavnim gradovima Centralne i Istočne Evrope.

U Srbiji, GTC je prisutan od 2004. godine, stekao je status investitora koji prati trendove u oblasti razvoja poslovnog prostora, visoko ceni okruženje primenjujući najviše standarde zelene gradnje i ima tim zaposlenih koji veoma spretno ispunjava zahteve svojih zakupaca. Poslednji izgrađen objekat Green Heart posebno je prepoznat na tržištu kao potpuno drugačije poslovno okruženje ispunjeno zelenilom, gde svaka kancelarija ima terasu što zaposlenima omogućava mnogo prijatniji boravak.

U septembru 2022. godine GTC će isporučiti našem tržištu novi poslovni objekat A klase, GTC X ukupne površine za izdavanje 17.000 m2, koji je od prizemlja do osmog sprata projektovan da zadovolji najviše standarde modernog poslovanja. Lociran je u samom centru beogradske poslovne zone, u Ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu. Specifičnom arhitektonskom idejom u oblikovanju objekta, sa izlomljenom fasadom i ukrštanjem dva trakta u osnovi u obliku slova X, kreira se optimalno prirodno osvetljenje radnog prostora. U prizemlju će biti atraktivan hol sa duplom visinom, restoranom i poslovnim prostorom. Na osam spratova je savremeni poslovni prostor, fleksibilno projektovan kako bi obezbedeli funkcionalan prostor visokog kvaliteta i komforne uslove za rad i boravak njegovih korisnika. Potrebe za parkiranjem su rešene na tri nivoa podzemne etaže sa 330 parking mesta.

 

Enterijer objekata je dizajniran u konceptu modernog arhitektonskog izraza, sa upotrebom savremenih formi, materijala i boja. Odlikovaće ga visok kvalitet završnih radova sa visinom spratova od 2,80m, izdignutim podom, visoko efikasnim podnim oblogama, personalizovanim dizajnom, ali i mogućnost da organizacija prostora i dizajn enterijera budu u potpunosti prilagođeni potrebama i specifičnim zahtevima zakupca. Dizajn potpisuje austrijski arhitektonski biro Atelier Thomacs Pucher, koji je bio angažovan i na projektovanju kompleksa GTC Green Heart.

Projekat X kao i svi dosadašnji projekti kompanije GTC, je projektovan i biće izveden u skladu sa prestižnim GOLD LEED sertifikatom, međunarodno priznatim sertifikacionim programom gradnje energetski visoko efikasnih objekata

 

izvor:eKapija.rs