“Nedavno smo finalizirali ugovor o poslovnoj saradnji sa kompanijom IKEA Srbija, mi ćemo biti njihov dugoročni partner kada je u pitanju investicija u ritejl park koji grade pored njihove robne kuće u Bubanj potoku. Naša kompanija Novaston Asset Management će imati ekskluzivno pravo na izdavanje prostora, dok će Novaston Project Management obavljati konstultantske usluge vezane za dizajn i tehničke potrebe samog retail parka, kao i budućih zakupaca”, istakla je Zečević.

Kako je dodala, konsultantske usluge se obavljaju od najranijih faza razvoja IRPB-a, uključujući rad na razvoju prostorno tehničkog koncepta retail parka, i nastaviće se dalje kroz sve faze projektovanja i izvođenja objekta.

“Cilj nam je da uspostavimo strateško partnerstvo sa IKEA na nivou svih firmi, da u kasnijim fazama uključimo  marketing i da time budemo zaduženi za kompletno upravljanje budućim ritejl parkom. Počeli smo kao Novaston Asset Management, nezavisna real estate retail platforma, sa sedam zaposlenih. Danas uz Novaston Asset Management, postoje još tri firme – Novaston Project Management, Novaston Facility Management, Novaston Marketing Consultancy, sa preko 40 zaposlenih”, objasnila je ona.

Na taj način su upotpunili oblast delovanja i kompletirali usluge koje pružaju klijentima.

“Postavili smo standarde koje naši inostrani klijenti već implementiraju i na drugim tržištima. Uspeli smo da za kratko vreme postanemo prepoznatljiv brend, kako na tržištu Srbije, tako i na tržištu regiona. Sarađujemo sa najvećim internacionalnim investitorima koji su prisutni na tržištu, na šta smo posebno ponosni”, istakla je generalna direktorka Mia Zečević.

 

(izvor: Bizlife)