Bukurešt, 9. oktobar 2014: Officerentinfo.com, vodeća mreža za pretraživanje Evropskih ureda, dodaje novog člana svojem Rumunjskom komercijalnom timu. Novoimenovana Laura Alexandra Dinescu će biti odgovorna za izgradnju i upravljanje odnosima s klijentima, kao i za pružanje sučelja korisnicima unutar kompanije rastućeg prodajnog tima. Gospođa Laura Dinescu diplomirala je poslovnu administraciju na Rumunsko-Britanskom Univerzitetu u Bukureštu, te ima magistraturu iz menadžmenta i poslovne komunikacije iz SNSPA. Ima ukupno više od 8 godina iskustva u oblasti prodaje, Laura je takođe radila kao prodajna direktorica marketinga Construction Machinery Magazine, prvog i najvažnijeg časopisa koji predstavlja građevinarsko polje, u Rumuniji. Tačno govori engleski, rumunski, italijanski i francuski jezik. 

Ovo imenovanje odražava rastuću potražnju novih marketinških alata u procesu leasinga i vodeću poziciju www.officerentinfo.ro i www.warehouseinfo.ro za komercijalne nekretnine u Rumuniji. Officerentinfo.com ima za cilj da poveća svoje prisustvo na tržištu srednje i istočne Evrope i posvetiti veću pozornost komercijalnim nekretninama u Evropi.

 

Gospođa Laura Dinescu može se dobiti na: 

Upraviteljica Prodaje

(+40) 730 995 836 

[email protected]

 

 

O Officerentinfo.com - u

 

www.officerentinfo.com, je vodeći izvor detaljnih dvojno-jezičnih, Evropsko kancelarijskih i industrijskih informacija. Pokriva Rumuniju, Mađarsku, Srbiju, Hrvatsku, Austriju i Češku Republiku. 

Mreža pretrage kancelarija (www.officerentinfo.com) pruža informacije o kancelarijama u Austriji (www.officerentinfo.at), Mađarskoj (www.officerentinfo.hu), Rumuniji (www.officerentinfo.ro), Srbiji (www.officerentinfo.rs), Hrvatskoj, (www.officerentinfo.hr), Španjolskoj (www.officerentinfo.es), Češkoj (www.officerentinfo.cz) i Velikoj Britaniji (www.officerentinfo.co.uk).

Mreža pretrage skladišta pruža informacije o skladištima u Mađarskoj (www.warehousesinfo.hu) i Rumuniji (www.warehouseinfo.ro).

Evropska mreža zelenih zgrada (www.greenbuildinginfo.eu) posluje u 28 evropskih zemalja.

 

Za više informacija kontaktirajte: 

Agnes Szasz - Officerentinfo Grupa [email protected] 

Pratite nas na Facebook-u:             https://www.facebook.com/Birouinfo 

                                                       https://www.facebook.com/depozitinforo