Integrisana aktivnost promocije, marketinga i upravljanja nekretninama nikada nije bila lakša. Online Real Assets pomaže vlasnicima imovine ili njihovim predstavnicima da nadgledaju i maksimiziraju dobit od svoje imovine, dok istovremeno poboljšavaju svoj odnos sa stanarima, akcionarima i državnim službenicima.

Svaki vlasnik imovine suočen je sa 3 koraka dok upravlja portfeljem, a Online Real Assets sada u potpunosti podržava  PropTech alate u svakom od njih:

Prvo, #PRONAĐITE STANARE, oni trebaju zgradu staviti na tržište. U ovo digitalno doba tržište je virtuelno mesto gde se susreću svi moćni brendovi nekretnina i njihovi klijenti. Na ovom tržištu vaša veb lokacija predstavlja vašu sliku, tako da Online Real Assets pomaže nekretninama da se `oblače za uspeh`, maksimalizujući potencijal njihovih najboljih atributa i rešavajući njihove nedostatke, ponašajući se kao pravi lekar. Prilagođene veb stranice, usluge brendiranja i rebrendiranja, kao i PR kampanje, samo su neki od alata u izuzetno složenom procesu "šminkanja."

Drugo, # ZADRŽAVANJE STANARA, oni moraju da zadrže stanare. Efikasan menadžer imovine se ne zaustavlja kada su vaše zgrade pune. Vaši klijenti su sada okupatori i imaju posebne potrebe: transparentnost u komunikaciji, besprekorno upravljanje objektima i osećaj zajedništva. Ovde Online Real Assets donosi dodatnu vrednost alata sledeće generacije, udružujući snage sa Spaceflov-om (https://spaceflov.io), aplikacijom zajednice za srećne okupatore, delujući kao virtuelno mesto sastanka i dnevna kontrolna tabla za stanare i njihove zaposlene, vlasnike stanova u krugu, pružaoca usluga i menadžera.

I poslednje, ali ne najmanje važno, # UPRAVLJANJE ODRŽAVANJEM, menadžeri imovine treba da uvećaju profit i razvesele svoje akcionare. Zbog toga je Internet Real Assets odlučio da zatvori krug 360⁰ digitalnih usluga ulaskom u partnerstvo sa Assetti (https://assetti.pro). Assetti deluje kao digitalni menadžer nekretnine , jer može da prikupi sve finansijske, pravne, komercijalne i tehničke podatke o nekretninama u svom portfelju. Pored izuzetno prijateljskog, ali visoko profesionalnog korisničkog interfejsa, Assetti ima sve funkcije koje su ključne za vođenje dobre evidencije imovine, uočavanje trendova, nedostataka i mogućnosti, kao i izveštavanje akcionara i vlasti.

Asseti je posljednji dio kruga, sada smo u mogućnosti pomoći iznajmljivačima i upraviteljima imovine da pronađu, zadrže i sada upravljaju svojim stanarima i portfeljima pomoću najnovijih ProTech alata ”Kaže Vincent Vallois, suosnivač Online Real Assets Start-upa. Uz najnovije i nagrađivane PropTech alate, u mogućnosti smo u potpunosti digitalizirati nekretninske aktivnosti i podići tržište Srednje i Istočne Europe na sljedeću razinu.