Tokom neformalnog druženja, prisutni su imali priliku da se upoznaju sa svim benefitima jedinstvene hi-tech zgrade na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila, koja je početkom maja dočekala prve zakupce.

Nakon obilaska prostora i virtuelne prezentacije, prisutnima su se obratili Gili Dekel, partner investitor i domaćin događaja, koji je predstavio sve prednosti koje Business Garden nudi sadašnjim i budućim zakupcima, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i ambasadorka Izraela Alona Fišer Kam.

- Sa ponosom vam predstavljam projekat Business Garden, čijom realizacijom je sprska prestonica dobila jedinu modernu poslovnu zgradu na prestižnoj lokaciji u samom centru. Velike inostrane kompanije izabrale su Business Garden kao svoju novu poslovnu adresu, pa već početkom jeseni očekujemo popunjenost od 100%. Dobar odziv zakupaca nimalo ne iznenađuje, imajući u vidu sve pogodnosti ovog poslovnog kompleksa koji će, između ostalog, biti i jedan od retkih LEED sertifikovanih u Srbiji. Odlična povezanost sa svim bitnim institucijama i saobraćajnicama, kao i fleksibilnost prostora koji se prilagođava potrebama i korporativnim vrednostima, u velikoj meri doprineće uspešnosti poslovanja kompanija smeštenih u Business Gardenu. Ne smemo zanemariti ni podzemni parking za zaposlene, kapaciteta od čak 220 mesta, koji na centralnoj gradskoj lokaciji predstavlja retku i značajnu prednost - istakao je Gili Dekel, partner investitor. 

Kompanije AFI Europe i Shikun & Binui Group dugo su prisutne na srpskom tržištu sa nizom uspešno realizovanih projekata kao što su prvi i jedini biznis park Airport City Belgrade, kondominijumi Central Garden, Voždove kapije i Wellport i kompleks Skyline, čija izgradnja je u toku. Ekskluzivni zastupnik za izdavanje novog poslovnog prostora je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

 

(Izvor: eKapija)