Rezidencija Kassak svoje stanovnike očekuje sa pionirskom mobilnom aplikacijom za izgradnju zajednice, a stanovi takođe imaju mnoštvo usluga.

Pre neki dan je objavljeno da LIVING, prvi mađarski programer stambenih nekretnina koji nudi usluge izgradnje zajednica, proširuje svoje usluge jedinstvenom aplikacijom za izgradnju zajednice. Mobilna aplikacija pod nazivom Spaceflov biće prvi put dostupna u Mađarskoj stanovnicima prvog projekta LIVING-a, rezidencije Kassak.

Svrha aplikacije je olakšati svakodnevni život stanara i ponuditi im dodatne popuste i pogodnosti. Krovna marka VING, LIVING, specijalizovana je za razvoj stambenih nekretnina. Stoga je programer prvi u zemlji koji je predstavio mobilnu aplikaciju Spaceflov u rezidencijalnom parku Kassak Residence kao deo svojih usluga.

Dobro je znati da je aplikacija zasnovana na zajednici koja se pruža stanovnicima ne samo u Mađarskoj već i u Evropi osmišljena kako bi im olakšala svakodnevni život, a takođe pruža dodatne popuste i pogodnosti.

Na platformi će biti dostupne dnevne i aktuelne vesti, zajedno sa programskim preporukama i informacijama od javnog interesa u okrugu i gradu. „Ponosni smo što smo prvi u Mađarskoj pokrenuli platformu za upravljanje zajednicom tokom pandemije. Sa Spaceflov-om možemo direktno informisati vlasnike kuća i stvoriti priliku za izgradnju zajednice podrške stanovanju “, rekao je Vincent Vallois, suosnivač kompanije Online Real Assets i Spaceflov.

„_LIVING ima za cilj da poboljša kvalitet života svojih stanovnika uslugama orijentisanim na ljude i inteligentnim rešenjima, zbog čega im pružamo više usluga u zajednici u svim našim dešavanjima. Naša četiri tekuća projekta - Zapadni park 1-2, Metropolitan Garden i Kassak Pass - svi su u predviđenom roku uprkos promenjenim okolnostima. Već u početnoj fazi našeg razvoja planirali smo da predstavimo aplikaciju u zajednici, koja je postala još bolja sa povećanjem beskontaktne administracije. Cilj LIVING-a je biti na čelu inovativnih digitalnih rešenja, pa smo prvi koji smo uveli ovu vrstu inovacija, što stanovnicima donosi dodatne koristi “, rekao je Janos Martin, direktor VING Housing projekta.

Inače, 99 posto stanova u rezidenciji Kassak već je pronašlo novog vlasnika, za koga je prilika za korišćenje Spaceflova već otvorena. U rezidenciji Kassak stanovnici mogu da popune ne samo nedavno najavljenu prijavu zajednice, već i mnoga druga rešenja zajednice.

Takođe je nedavno najavljeno da je u saradnji sa Share Nov pokrenuta usluga deljenja automobila za stanovnike domova. Šupa nudi potrebnu opremu za manje ili više tehničke i samostalne radove, ugovorena usluga čišćenja može se naručiti u slučaju povremenih i redovnih potreba za čišćenjem, a ovde je implementiran i prvi mađarski paket parcela u rezidencijalnom parku.

Kao novina, besplatan Vi-Fi dostupan je u javnim delovima rezidencije Kassak. Pored toga, stanovnici mogu očekivati popuste u obližnjim kafićima, restoranima i teretanama zahvaljujući aplikaciji. ŽIVE informacije o uslugama u zajednici takođe će biti dostupne na interfejsu, a stanovnici mogu biti u stalnom kontaktu sa zajedničkim predstavnikom putem internog sistema pošte, bez potrebe za ličnim kontaktom. Pristup aplikaciji Spaceflov pružaju LIVING stanovnici rezidencije Kassak tokom jedne godine besplatno.