Peta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture je poprimila regionalni karakter te nam je veliko zadovoljstvo što ćemo 2020. godine imati prilike da ugostimo i govornike iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Grčke, Turske i Izraela. Na konferenciji će se obratiti veliki broj zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima su Marko Stojčić, arhitekta Grada Beograda, Dubravka Negre, direktor regionalnog predstavništva Evropske Investicione Banke (EIB) za Zapadni Balkan; Boro Vujović, Potpredsednik udruženja poslovanja nekretninama pri HGK i direktor Opereta Nekretnina iz Hrvatske; Stylianos Tsoktouridis, generalni direktor kompanije Alumil Yu Industry A.D; Milan Čojbašić, direktor za finansiranje nekretnina u kompaniji Intesa Leasing, Nenad Stanković, partner u advokatskoj kancelariji Stankovic&Partneri; Filip Vučagić, partner u kompaniji Colliers International iz Hrvatske; Predrag Tešić, organizator BLIRE sajma u Banja Luci, Onur Ekmen, partner u kompaniji Beeoant iz Turske i dr.

 

 

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u investiciona pitanja, budućnost shopping & retail centara, razvoj   komercijalnoj i rezidencijalnog tržišta nekretnina u Srbiji i regionu, kao i prednost zelene gradnje i primene modela enegetske efikasnosti, pružiti uvid u izazove projektnog finansiranja, procene imovine i ostale važne teme.

 

Teme konferencije:

Veliki urbani projekti: investiciona perspektiva za danas i ubuduće

Razvoj komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina u Srbiji i regionu

Budućnost industrije ritejl & šoping centara

Poslovni primer za održivost: energetska efikasnost i model zelene gradnje

Projektno finansiranje imovine: problemi i perspektive

Standardi procene imovine i njihov uticaj na ekonomiju

 

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Evropske Investicione Banke (EIB), Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i Društva procenitelja Srbije a podržale su je kompanije ALUMIL YU INDUSTRY A.D., NOVASTON, STANKOVIĆ & PARTNERI.

 

Medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali EKAPIJA, HALO OGLASI, RETAIL SEE GROUP DOO, GRADJEVINARSTVO, KANCELARIJA INFO,  BEO BUILD, MOJ KVADRAT i E2 PORTAL.

 

Za više informacije o konferenciji možete posetiti sajt www.realestateconference.rs

 

 

O organizatoru:

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

 


***

Za dodatne informacije molimo Vas da se obratite Jagodi Dokić na +381 11 3032 235 ili na

 +381 65 3032 237, ili na email: jagoda.dokic@tsomokos.rs