U skladu sa standardima "InterContinental Hotels Group", 1. jula počela je sa radom pre-opening kancelarija budućeg hotela "Crowne Plaza" Beograd, saopšteno je iz "NBGP Properties" koji upravlja hotelom.

Kancelariju je otvorio Živorad Vasić, generalni direktor hotela, koji sve aktivnosti koordinira sa predstavnicima IHG korporacije i odabranim top menadžmentom. Pre-opening kancelarija "Crowne Plaze" sada ima tim od 12 zaposlenih. To su prvi čovek prodaje i marketinga, finansija, F&B sektora i sektora soba, ljudskih resursa, IT-ja, sektora tehnike i njihovi prvi saradnici.

Osnovna aktivnost tima je rad na pripremi i razvoju hotela u više pravaca: izrada biznis plana, plana prodaje i marketinga, politike cena, regrutovanje i edukacija srednjeg menadžmenta itd. Trening menadžeri pripremaju programe za edukaciju kadrova i obuku personala. Menadžeri zaduženi za pojedine oblasti već biraju inventar i definišu koncept kuhinje. Precizira se obeležavanje hotela spolja i iznutra, pristup hotelu, definišu se uniforme zaposlenih i obavljaju sve ostale neophodne aktivnosti kako bi se hotel postavio u okvire kakve treba da ima u budućnosti.

 

Izvor: eKapija