Na sajmu će biti predstavljene nekretnine Turske, Kipra, UAE, Portugala, Španije, Italije, Severnog Kipra, Grčke, SAD, Gruzije, Crne Gore i drugih zemalja. Posetioci će na izložbi imati priliku da kupe stan od proverenih građevinskih kompanija, ulože u zanimljiv investicioni projekat i dobiju savete o hipotekama, porezima, investicijama, potrebnim dozvolama i još mnogo toga. Posetioci će moći da dobiju individualne ponude bez posrednika, dodatne opcije od agencija za nekretnine, kao i pomoć u pribavljanju potrebne dokumentacije.

Izložba će ugostiti i poslovni program. Najbolji stručnjaci će podeliti svoja dragocena iskustva sa inostranim nekretninama, kao i odgovoriti na pitanja kako i gde investirati sa maksimalnom koristi.

Kancelarija Info je partner UNITED PROPERTY EXPO-a.

Publika i klijenti kompanije mogu dobiti besplatne ulaznice za izložbu. Da biste to uradili, potrebno je da se registrujete na veb stranici organizatora United Properyi Expo (ulaznica će biti poslata na vašu e-poštu).

 

 

United Property Expo 2023 – info

KADA: Subota i nedelja, 18. i 19. februar 2023.

GDE: Hotel Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd

Više detalja o događaju svi zainteresovani mogu saznati na sajtu organizatora ili pozivom na broj +90(501)296-94-17 (WhatsApp).