Projektovana da zadovolji sve potrebe savremenog načina stanovanja i rada, Pupin’s Palace New Belgrade oslikava idealan spoj materijalizacije premium kvaliteta i najsavremenije tehnologije. Atraktivan izgled i moderan dizajn ovog objekta izuzetno doprinose funkcionalnosti i maksimalnoj iskorišćenosti prostora i lokacije. Odlično poslovno okruženje, koje podrazumeva blizinu nekih od najvećih biznis parkova, Pupinovu palatu čini optimalnim izborom za poslovni prostor.

Pored velikog biznis potencijala, Pupin’s Palace New Belgrade nudi komforan i funkcionalan životni prostor, namenjen svima onima koji teže sadržajnom i kvalitetnom životu u atraktivnom i dinamičnom delu prestonice. Stambeni objekti najsavremenije materijalizacije i vrhunskog kvaliteta gradnje, u kombinaciji sa sadržajima potrebnim za skladan i dobro organizovan život savremene porodice, stvoriće veoma poželjno i kvalitetno okruženje za život u gradu.

 

Investitor Galens Invest i ovaj put je vodio računa o kvalitetu života i rada budućih korisnika, pa je tako unutar kompleksa Pupin’s Palace New Belgrade projektovan interni stanarski park – atrijum, kao i prostrana podzemna garaža.

Osim kvalitetnog objekta za stanovanje ili rad, dostupnost različitih sadržaja je presudna za odabir idealne lokacije. Supermarket, specijalizovane prodavnice, saloni, fitnes centar, vrtić, samo su neki od predviđenih dodatnih sadržaja koji će se nalaziti unutar kompleksa i koji će Vam olakšati organizaciju svakodnevnih obaveza.

Strukturu kompleksa definiše jedan objekat, koji u osnovi formira oblik oslobođene, poluotvorene forme, podeljen u dve faze. U kompleksu se izdvajaju dve unutarblokovske ambijentalne celine.

 

Izvor: halooglasi.com