DivčiZora je najveći apartmanski kompleks na Divčibarima koji je projektovan tako da svaki objekat, a samim tim i svaka jedinica ima izuzatnu osunčanost i provetrenost. Jedinstveno pozicioniran, tako da je nedaleko od centra grada, ali i zaštićen od gužve. Dodatno je obogaćen zasađenim prirodnim zelenilom i raznim rekreativnim sadržajima. Širok panoramski ili direktan pogled iz neposredne blizine na celu skijašku stazu, svrstava ovaj kompleks u najpoželjnije mesto za odmor ljubitelja zimskih sportova i razonode. Prizori koji vam zasigurno oduzimaju dah i razlog su zašto ovaj deo planine nazivamo “divčibarsko Dedinje”.

Projekat DivčiZora je ukupne površine od skoro 15000m2, a koncipiran je u pet objekta, koji sadrže 260 zasebnih apartmana različitih veličina i karakteristika.

 

 

Vlasnici DivčiZora apartmana će u potpunosti moći da se prepuste blagodetima planinske lepote i vazdušne banje, a kako su apartmani projektovani za svačiji ukus i potrebu, vlasnici će biti zadovoljni i ukoliko planiraju da svoju investiciju povrate izdavanjem nekretnine.
Apartmanski kompleks na Divčibarima je projektovan i da samostalno odgovori na gastronomske potrebe svojih gostiju. Gosti ne moraju da napuštaju hotelski kompleks da bi uživali u vrhunskim obrocima, već je najbliže skijaškoj stazi predviđen restoran koji uključuje i baštu na otvorenom prostoru.

Posetite web stranicu: https://www.divcizora.rs/ i upoznajte se sa bogatom ponudom – jednosobni, dvosobni, trosobni apartmani, garsonjere i dupleks - čine ovaj kompleks na kom je akcenat na klasičnoj arhitekturi planinskih objekata i najkvalitetnijim materijalima,za savremen i udoban prostor koji je projektovan specijalno za Vaše potrebe.

 

Izvor: halooglasi.com