Spaceflow poboljšava iskustvo stanara ove zgrade kroz nekoliko značajnih slučajeva upotrebe:

MANPOWER

Spaceflow je predstavio posebnu uslugu angažmana u zajednici koja pomaže osoblju ICON-a u planiranju događaja i provođenju tekućih kampanja stvaranja sadržaja. Ovo je multiplikator sile za osobinu Allianza, jer omogućava pouzdanu ponudu visokokvalitetnog programskog iskustva bez ulaganja puno napora.

PRIMJER DJELATNOSTI ZANIMANJA U ZAJEDNICI

Zabavna aktivnost u nesigurnim vremenima! Maske za lice postale su veliki dio našeg svakodnevnog života. Stoga je naša tim zajednica organizovala konkurs za građevinsku zajednicu u bendu ICON kako bi pokazali svoje najkreativnije maske za lice.

PODACI

Zajednice platforme Spaceflow ugrađene su tehnološkim alatima kompanije ICON kako bi menadžeri ponudili bolji pristup podacima preko API-ja kako bi se otkrio puni opseg potreba stanara.

INTEGRACIJE

Allianz koristi integraciju senzora u svojoj menzi, tako da okupatori mogu u stvarnom vremenu proveriti kapacitet sa svojim mobitelom. Stoga mogu da proverim kada je dobro da ih posetim i kada je bolje da pričam, a ne samo radi praktičnosti već i kao preventivna mera u vreme COVID-19.

Kao jedan od planiranih slučajeva upotrebe, ICON-ovi okupatori će pristupiti sistemima zgrada poput senzora i dizajna pomoću aplikacija Spaceflow. Pomoći će uredskim menadžerima kompanija stanara kompanije ICON da svojim zaposlenima lako pruže visokokvalitetno iskustvo.

BRENDIRANJE

Spaceflow osnažio je robnu marku ICON gradeći zadivljujuće digitalno iskustvo koje je ojačalo Allianz-ovo brendiranje, slike i razmjenu poruke.

Izvor: Spaceflow