Kreativci i dizajneri su zajedno pokušali razbiti kalup i predstaviti jedinstvenu radnu okolinu. Pratite ih, potaknujte sebe i pokušajte ubrizgati ličnost mestu gde ćete provesti svoj dan od 9 do 6. Dakle, proverite top 3 najkreativnija ureda i dobijte neke ideje od kreativnih divova!
Google - Ono što verujemo

Sve je počelo sa malim garažama i hrpom kreativaca. Danas , Google - ovi uredi su među najpoznatijim u svetu. S više od 70 kancelarija u 40 zemalja, Google radi na globalnom nivou sa hrpom nacionalnosti .

Osim stvaranja inspirativnog radnog okruženja kojem teže mnogi zaposleni, Google je otišao dalje sa svojom jedinstvenom vrstom ureda. Tobogani, mašina za pranje rublja i fitness prostor su elementi koje nećete lako pronaći u prosečnoj kancelariji . Ovi primeri su doprinos veselom raspoloženju i poboljšanju stvaranja odnosa sa drugim zaposlenima. Drugim rečima, oni zbližavaju ljude.

Red Bul - Daje ti ... kreativnost

Energetska i dinamična radne sredine Red Bull-a podseća na svoje proizvode. Brze linije i čvrst dizajn razlikuju kancelariju Red Bull-a od standardnih office dizajna. Ovo jasno pokazuje da je kompanija mlada i progresivna na svoj način. Prema Red Bull-u, dobro osmišljeno okruženje pomaže zaposlenima ostvariti izuzetne rezultate u svom radu i podstiče kreativnost. Ko još ima klizalište u vašoj kancelariji?

Pixar - Animacija kancelarija

Kancelarija Pixar je mesto gde, samo gledajući, može se reći da je kreativnost svuda ... Ova pozicija je prvobitno smjestila kompjuterske naučnike, animatore, menadžere i urednike u odvojenie zgrade. Svaka grupa je imala svoju kulturu i rešava problem pristupa, i kako ne rade zajedno to ih odvrati od razmene ideja i rešenja. Stiv Džobs je sve lepo redizajniran, stvorio je ogromnu kancelariju za ceo Pixar tim, što je dovelo do John Lasseter-a, Pixar-ovog glavnog kreativnog direktora, koji je rekao da "nikada nije video zgradu koja promoviše saradnju i kreativnost kao ova."Sve ove kancelarije imaju za cilj da doprinese angažmanu zaposlenih, kreativnosti i izgradnji odnosa, kao i prijatnoj atmosferi u toku rada.Ako želite da promenite svoje sivo i depresivno radno mesto, i pronađete cool kancelariju,
Pametan način da ostvarite svoje i www.officerentinfo.com