Beograd, 18.01.2017. Treća srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture održava se u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace 21.02.2018.

 

Izuzetna nam je čast da najavimo da će ovogodišnju konferenciju otvoriti Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

 

Konferencija  ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i  širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova državnog i privatnog sektora u oblasti nekretnina, bankarstva, procena. Konferencija privlači više od 200 visoko relevantnih učesnika iz vodećih kompanija za nekretnine, građevinskih firmi, finansijskih institucija, novinara i nezavisnih profesionalaca iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će dati dragocen uvid u trendove imovine, urbani razvoj, važnost procena, investicione izazove i druge važne teme iz oblasti nekretnina i infrastrukture.

 

Teme konferencije:

Privlačenje kapitala: prednosti i nedostaci
Zgrade sutrašnjice: održive, pametne, energetski efikasne

Pravni & poreski okvir: uticaj na projektno finansiranje

Šoping centri, ritejl & zabavni parkovi: nova era razvoja

Srpsko tržište nekretnina: višak komercijalne & stambene imovine

Evaluacija nekretnina: provera stvarnosti

 

Na konferenciji će govoriti značajan broj eminentnih zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima su Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije,  Stefen Ndegva, direktor Svetske banke za Srbiju, Dubravka Negre, Direktor Regionalnog Predstavništva Evropske Investicione Banke (EIB) za Zapadni Balkan, Goran Vesić, menadžer Grada Beograda, Milutin Folić, arhitekta Grada Beograda, Adir El Al, generalni direktor za Srbiju AFI Europe, Dejan Hadžić, šef sektora za osiguranje i nekretnine Ministarstva finansija, Danijela Ilić, predsednik  Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije, Nenad Djordjevic, Predsednik UO Klaster nekretnina, Nebojša Nešovanović, predsednik Društva procenitelja Srbije i dr.

 

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije, Klaster nekretnina, Društva procenitelja Srbije a podržale su je kompanije Airport City Belgrade, Alumil, JLL, Poseidon Group, advokatska kancelarija Jankovic Popovic Mitic, Atrium Counsulting, Nai Atrium, advokatska kancelarija Stankovic & partneri, Erste Bank.

 

Medijski partner konferencije je novinska agencija Tanjug, a  medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali HALO OGLASI, GRADJEVINARSTVO, KANCELARIJA INFO, EKAPIJA, MOJ KVADRAT, BEO BUILD.

 

O organizatoru:

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

 

Kontakt osoba za dodatne informacije za predstavnike medija:

Jagoda Dokić
Tel: 381 11 3032 235
Mob: 381 65 3032 237
email: [email protected]