Trinity Park, kao jedinstveno i zaista inspirativno mesto za rad, zakupcima nudi "pristup po meri", u smislu dizajna i uređenja poslovnog prostora – potpuno fleksibilan i funkcionalni koncept otvorenog prostora.

Pored elegantnih staklenih fasada koje omogućuju veliku količinu prirodnog svetla, svaka poslovna zgrada u okviru kompleksa je klasifikovana kao zgrada A klase, a ceo projekat je dizajniran u skladu sa najvišim međunarodnim standardima zelene gradnje, uključujući LEED sertifikat, energetsku efikasnost i smanjenu emisiju CO2.

Novi Sad je u poslednjih nekoliko godina postao veoma tražena poslovna adresa. Sa rastom tražnje za poslovnim prostorom, uporedo su i zahtevi kompanija - zakupaca postali sve sofisticiraniji. Industrije koje se orijentišu ka Novom Sadu su pretežno IT kompanije, razvojni centri, kao i firme iz kreativne industrije. Na kraju 2022. godine Novi Sad je raspolagao sa 135.000 metra kvadratna modernog poslovnog prostora namenjenog izdavanju, od kojih 43 odsto pripada poslovnim zgradama A klase, dok 57 odsto čini poslovni prostor B klase, prema izveštaju vodeće konsultantske kuće za nekretnine CBS International koja je deo Cushman & Wakefield Grupe i ekskluzivni zastupnik za izdavanje Trinity Park kompleksa. Stopa raspoloživog prostora koji pripada A klasi je na izuzetno niskom nivou i iznosi manje od 1 odsto, što ukazuje na veoma jaku potražnju u segmentu kvalitetnijih prostora, te je vest o izgradnji kompleksa Trinity Park, čiji je investitor kompanija Inobačka, od velike važnosti.