Ušće Tower Two biće moderna, luksuzna poslovna zgrada, sa prizemljem i 22 sprata, ukupne površine za izdavanje od 23.200 m2. Reč je o kancelarijskom prostoru A+ klase, projektovan i građen po najvišim svetskim standardima. Veličanstveni lobi sa luksuznim materijalima i pažljivo odabranim zakupcima lokala, kao i nova zona za opuštanje u okviru prostora ispred obe kule, samo upotpunjuje utisak da se radi o brižljivo osmišljenoj mikrolokaciji i modernom konceptu objekta. Uz novu kulu, MPC Properties takođe gradi i podzemnu garažu na dva nivoa, sa 738 parking mesta.

- Radujemo se završetku izgradnje Kule 2, jer će ona biti jedan od simbola grada, uz napredan dizajn i tehnologiju u odnosu na tržišne standarde. Kula 2 će imati veličanstven ulazni lobi visine skor 10 metara, dok će kancelarije imati unutrasnju visinu od 3 metra. Iz samih kancelarija će se pružati pogled od više od 270 stepeni, a objekat će sadržati i efikasnu staklenu fasadu, inovativni prirodni sistem ventilacije, "pametnu" vertikalnu komunikaciju i krovni prostor sa najboljim pogledom na Beograd. Kula 2 je projektovana i biće izgrađena u skladu sa BREEAM standardima - ističu iz MPC Properties.

Ispred obe kule nalaziće se uređena travnata površina sa zajedničkim prostorom za korisnike, koja će činiti savršenu celinu sa parkom prekoputa. Ova mikro-lokacija biće potpuno izmenjena i otvorena za javnost 2020.

U toku je i gradnja objekta Navigator 2. Reč je o drugoj fazi projekta Navigator, sa 27.000 m2 bruto građevinske površine i podzemnom garažom na 3 nivoa koja će imati 511 parking mesta. Ovo je moderna poslovna zgrada A klase, koja je projektovana i gradi se u skladu sa LEED standardima.

Navigator 2 će imati osam spratova sa kancelarijama unutrašnje visine 3 metra i oko 3.000 m2 neto površine po spratu. Ovaj prostor namenjen je brzorastućim i kompanijama kojima treba više od 1.000 m2 na jednom spratu. Uz centralni atrijum i staklenu fasadu od poda do plafona, kancelarije će primati prirodno svetlo sa svih strana. Tri lifta omogućavaju savršenu vertikalnu komunikaciju i organizaciju prostora.

- Uz novi restoran, fitnes centar i druge pogodnosti obezbeđene u okviru prve faze, ponudićemo jedinstvenu lokaciju ne samo za poslovne svrhe, već i za aktivnosti posle posla, u cilju razvoja poslovnog centra Navigator u centralnu poslovnu zonu na Novom Beogradu - najavljuju iz MPC-a.

 

(izvor: ekapija)