Business Garden

Slike
Mapa
Slika ulice
Open Street View
Beograd, Starine Novaka

Podaci o prostoru
Kategorija poslovne zgrade: Kancelarije A klase
Status zgrade: Postojeći
Ukupan kancelarijski prostor: 16.000 m2
Min. prostor za najam : 250 m2
Stopa popunjenosti: 69%
Finansijske informacije
Min. period izdavanja: 1 mesec
Kalkulator najma »
Parking
Vrsta parkinga Parkirna mesta Cena parkinga
Podzemni 220 br
Biznis Garden je idealno mesto za svaki uspešan biznis.

Njegovi tehnički i tehnološki standardi odgovaraju potrebama IT kompanija, advokatskim kancelarijama, revizorskim kućama, marketinškim agencijama, call centrima.

Ovo je jedina moderna poslovna zgrada u centru Beograda koja je deo najpopularnijeg kondominijuma Central Garden, ali koja je istovremeno, zahvaljujući svom savremenom arhitektonskom rešenju, u potpunosti konceptualno i funkcionalno nezavisna.

Biznis Garden je savršen poslovni ambijent za one kompanije koje posebno vode računa o profesionalnim potrebama svojih zaposlenih, njihovom radnom okruženju koje, ukoliko je dobro organizovano, i te kako može pozitivno da utiče na kreativnost, inspiraciju i motivisanost tima.


Biznis Garden svojim zakupcima nudi idealne radne uslove po najvišim standardima, uz prestižnost centralne gradske lokacije i povezanost sa svim bitnim institucijama, lokalitetima i saobraćajnicama.

Obezbeđen parking za zaposlene u najužurbanijoj gradskoj zoni, fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja poslovnog prostora u skladu sa potrebama firmi i koncipiranja istog po ugledu na vrhunske svetske kompanije, samo su neki od benefita koje pruža ova poslovna zgrada.

U želji da maksimalno prilagodimo moderan poslovi ambijent individualnim potrebama zakupaca iz najrazličitijih oblasti poslovanja, Biznis Garden će u saradnji sa privatnim vrtićem “Play”, koji se nalazi u Ivankovačkoj ulici nuditi svim zaposlenima u Biznis Garden-u pažljivo osmišljen vrtićki program prilagođen svim uzrastima dece od jaslenog do školskog, sa mogućnošću usluge preuzimanja dece, kao i radnim vremenom vrtića prilagođenim ličnom rasporedu zaposlenih u Biznis Garden-u.
Poslovna zgrada Biznis Garden smeštena je na centralnoj lokaciji u starom delu Beograda, na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila i svojim zakupcima nudi vrhunske uslove za rad u skladu sa njihovim profesionalnim potrebama i komforan ambijent u samom srcu grada što je prava retkost. Ovo je idealna lokacija za kompanije koje žele da budu vidljive i prisutne u urbanom jezgru Beograda.
Lift
  • Lift visoke brzine
  • Lift

Brzi zahtev

Zatražite ponudu od odabranih kancelarija. Kliknite na sličicu da biste dodali više kancelarija.

Odabrane kancelarije
Nije odabrana ni jedna kancelarija.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne objekte

Iznajmljivanje (€ /m2/mesec)

-

Kancelarijski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Број радних станица

Preporučeni Poslovni Objekti