Brzi zahtev

Zatražite ponudu od odabranih kancelarija. Kliknite na sličicu da biste dodali više kancelarija.

Odabrane kancelarije
Nije odabrana ni jedna kancelarija.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne objekte

Iznajmljivanje (€ /m2/mesec)

-

Kancelarijski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Број радних станица

Aleksandar Group

Aleksandar Group

Adresa: 21000 Novi Sad, ul. Miše Dimitrijevića 72

Web adresa:  Website

Kompanija Aleksandar, osnovana je 1994. god., u privatnoj svojini, sa sedištem u Novom Sadu. Osnovna delatanost firme je građevinarstvo.
Od svog nastanka do sada kompanija Aleksandar, izgradila je na području Novog Sada i Beograda ukupno 350.000m² stambenog i poslovnog prostora. Za svog postojanja kompanija Aleksandar izgradila je imidž vrlo uspešne i ozbiljne firme kada je u pitanju način rada, kvalitet i poštovanje rokova, u oblasti građevinarstva, ali se ipak najviše može pohvaliti uspehom koji je postigla sticanjem poverenja velikog broja kupaca. Potporu ovakvom mišljenju ne samo da nam daje vernost kupaca već i nedavno istraživanje marketinške agencije Ninamedia iz Novog Sada o kvalitetu stanova, gde se Aleksandar svrstava u sam vrh.
 

MISIJA

Želimo da budemo lider na tržištu investicija u izgradnji stambenih i poslovnih prostora u Vojvodini. Sigurni smo da će u oblasti građevinskog inženjeringa domaći i strani investitori u nama videti partnera sa kojim dobijaju kvalitet i sigurnost.

VIZIJA

Naš primarni cilj je da kupci budu zadovoljni kvalitetom naših objekata u svakom pogledu, te da kupovinom našeg stambenog ili poslovnog prostora žive i rade u okruženju na način kako su to želeli. Težimo takvom kvalitetu koji će našim kupcima obezbediti da sarađujući sa nama trajno reše svoje stambene potrebe.

 

Kolege

Marija Gajić