Brzi zahtev

Zatražite ponudu od odabranih kancelarija. Kliknite na sličicu da biste dodali više kancelarija.

Odabrane kancelarije
Nije odabrana ni jedna kancelarija.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne objekte

Iznajmljivanje (€ /m2/mesec)

-

Kancelarijski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Број радних станица

GALENS Invest

GALENS Invest

Web adresa: 

Telefonski broj:  +381 11 712 9552  +381 2 142 7716 

Galens doo je mlad i ambiciozan tim profesionalaca čiji poslovni moto je da stvara životne prostore po meri svih generacija.  Uz pomoć spoljnih i unutrašnjih saradnika, ljudi koji su stručnjaci u onome što rade, Galens je u mogućnosti da izgradi stanove, lokale i garaže na najatraktivnijim lokacijama.   

 

Trudeći se i uspevajući da održi jednostavnost dizajna svog proizvoda, kao i jednostavnost, kvalitet i efikasnost procesa poslovanja, Galens može da vam garantuje kvalitet i rokove za poslove koje ugovori.  

Sa svakom izgrađenom zgradom, trudimo se da budemo bolji.  Implementacijom novih detalja, materijala i sistema upravljanja, mi podižemo kvalitet vašeg života.  Za nas, baš kao ni za većinu vas, stan nisu zidovi i kvadrati.  Stan je ogledalo porodice, simbol kvaliteta života koji smo dostigli, pojam sigurnosti za buduće generacije, a pre svega – odluka o kupovini stana je jedna od najvažnijih odluka koje se donose u svakoj porodici jednom u generaciji.  Iz tog razloga, mi smo svesni kolika odgovornost leži na nama i rado je prihvatamo.  U stanovima spava, igra se, uči i raste nova generacija.  Iste pogodnosti stanovanja kakve smo obezbedili sebi, obezbedićemo i vama.  Sem kvaliteta vašeg budućeg života, mi smo svesni i izazova vremena u kome živimo i stvaramo, ali i činjenice da odluku o kupovini stana dodatno otežava trenutak u kome se ona donosi.  Iz to razloga, mi imamo različite prodajne pakete, različite nivoe opremljenosti stanova, različite modele finansiranja, a na kraju, i različite pristupe lokacijama koje razvijamo.  Uprkos svim razlikama, kvalitet uspevamo da održimo i povećavamo, a samim tim i broj kupaca, o čemu svedoči broj izgrađenih i useljenih objekata, broj godina našeg postojanja, tempo kojim se naše aktivnosti šire, kao i spisak naših referenci. Obzirom da nam je 2015. godine dodeljena nacionalna nagrada Business Partner, imamo dodatni motiv da svoj renome održimo i opravdamo gradeći odnose sa svakim budućim kupcem.

 

U nadi da ćete nam pružiti poverenje da ispunimo i premašimo vaša očekivanja, očekujemo vaš poziv.

Kolege

Vladimir Šojić

+381 64 643 4915

Vladimir Šojić

Slaviša Tošić

+381 64 821 5190