Kako We Share Space definiše svoju misiju u pružanju servisiranih kancelarija i kako ta misija evoluira s otvaranjem novih lokacija?

We Share, kao neosporni lider na tržištu, posvećen je pružanju vrhunskih rešenja za kancelarijske potrebe, bilo da su u pitanju mala i srednja preduzeća ili globalne kompanije. Naša misija je da udovoljimo zahtevima klijenata i pružimo najbolje moguće usluge, prilagođene njihovim specifičnim potrebama. Otvaranjem novih lokacija, nastavljamo da evoluiramo, ističući se prilagođavanjem lokalnim zahtevima i očuvanjem reputacije lidera u industriji.

Kako postojeće lokacije We Share Space-a doprinose stvaranju zajednice među korisnicima i kakvu ulogu igraju u povezivanju profesionalaca?

Naši prostori su pažljivo dizajnirani, uključujući zajedničke prostorije i zone za odmor, kako bi podstakli spontano povezivanje među korisnicima koji dele prostor. Kroz ove interakcije, stvaramo mrežu saradnje između profesionalaca, omogućavajući razmenu ideja i iskustava koje doprinose razvoju poslovanja i ličnog rasta.

Koja iskustva i saznanja ste stekli iz ranijih lokacija We Share Space-a i kako će se ta iskustva reflektovati u novom prostoru u Ušće Tower 2?

Iz naših ranijih lokacija stekli smo dragocena iskustva o potrebama i preferencijama naših korisnika, kao i o tome šta čini uspešno poslovno okruženje. Ova iskustva su nam omogućila da kontinuirano unapređujemo naše usluge i prostore, prilagođavajući se dinamičnim zahtevima poslovnog sveta.

U novom prostoru u Ušće Tower 2, ova iskustva će biti temelj našeg dizajna i funkionalnog pristupa. Planiramo da integrišemo najbolje prakse koje smo identifikovali sa ranijih lokacija kako bismo stvorili još bolje iskustvo za naše korisnike. To uključuje optimizovanje prostora za maksimalnu funkcionalnost i udobnost, obezbeđivanje najnovijih tehnoloških rešenja za efikasan rad, kao i dalje razvijanje zajedničkih prostora koji podstiču interakciju i saradnju među korisnicima.

Naš cilj je da novi prostor u Ušće Tower 2 bude vrhunski primerak našeg kontinuiranog angažmana ka pružanju najboljeg mogućeg radnog okruženja za naše korisnike, uzimajući u obzir sve što smo naučili iz naših prethodnih iskustava.

Kako će novi prostor u Ušće Tower 2 odražavati lokalni karakter Beograda i odgovarati specifičnostima poslovnog okruženja u ovom gradu?

Novi prostor će biti prilagođen specifičnostima poslovnog okruženja u Beogradu, nudeći fleksibilne radne površine i udobne zone za odmor koje odgovaraju potrebama lokalnih preduzeća. Prostor je predviđen da ima veliki lobi gde se klijenti mogu okupljati. Na taj način, osiguraćemo da naš novi prostor bude savršeno mesto za rad, prilagođeno lokalnim poslovnim navikama i dinamičnom tržištu.

Koje posebne karakteristike ili pogodnosti donosi Ušće Tower 2 koje nisu prisutne na drugim lokacijama We Share Space-a?

Ušće Tower 2 predstavlja jedinstvenu destinaciju koja obiluje ekskluzivnim karakteristikama i pogodnostima za naše korisnike. Sa izvanrednim pogledom na reku Savu, Kalemegdan i panoramu grada Beograda, naš prostor pruža inspirativno okruženje za rad. U blizini se nalazi prostrani park, omogućavajući klijentima da uživaju u prirodi i osveže se tokom pauze. Direktna povezanost sa Ušće Shopping Centrom pruža pristup raznovrsnim prodavnicama, restoranima i zabavama. U kombinaciji sa luksuznim enterijerom i modernim dizajnom, Ušće Tower 2 postaje ne samo mesto rada, već i inspiracija za poslovni uspeh.

Kako We Share Space prilagođava svoje ponude klijentima s obzirom na različite potrebe i zahteve koji proizlaze iz različitih industrija?

We Share kontinuirano prati kako lokalne tako i svetske trendove, osluškujući potrebe klijenata i prilagođavajući svoje ponude u skladu sa tim. Naš pristup je fokusiran na personalizaciju i fleksibilnost, što nam omogućava da kreiramo prilagođene pakete usluga koji odgovaraju specifičnim zahtevima i poslovnim modelima različitih industrija. Ovo uključuje praćenje promena u radnom okruženju i društvenih trendova, kako bismo osigurali da svaki klijent dobije optimalno rešenje koje podržava njihov poslovni uspeh.

Kako novi prostor omogućava korisnicima da personalizuju svoje radno okruženje, bilo da se radi o konfiguraciji kancelarija ili drugim aspektima poslovnog prostora?

Novi prostor u Ušće Tower 2 pruža raznovrsne opcije za personalizaciju radnog okruženja, koja pored privatnih kancelarija u nasem shared centru, omogucavaju i prilagođena rešenja za kompanije koje zele ekskluzivnost I privatnost u svom prostoru na povrsinama od 250 do 1000 kvadratnih metara. Kombinacija fleksibilne osnove samog objekta I naše jedinstvene ponude omogućava klijentima da zajedno sa našim timom arhitekata kreiraju personalizovano rešenje koje savršeno odgovara njihovim potrebama i poslovnoj kulturi. Bilo da se radi o konfiguraciji kancelarija, rasporedu prostora, salama za sastanke, svaki korak se pažljivo planira i implementira u cilju stvaranja  funkcionalnog radnog okruženja.

Kako se We Share Space planira razvijati u narednim godinama i koji su vaši dugoročni ciljevi, posebno s obzirom na dinamiku poslovnog pejzaža u Beogradu?

We Share  ima ambiciozne planove za budući razvoj, fokusirajući se na proširenje prisustva kako u Beogradu, tako i u regionu. Naš dugoročni cilj je da ostanemo vodeći provajder servisiranih kancelarija na tržištu, nudeći inovativna rešenja koja podržavaju raznolike potrebe poslovnih korisnika.

U narednom periodu, planiramo kontinuirano proširivati našu mrežu lokacija, pri čemu je Ljubljana prva na listi našeg regionalnog širenja. Istovremeno, nećemo zapostaviti lokalni deo i nastavićemo da unapređujemo postojeće lokacije, prateći najnovije trendove i potrebe poslovne zajednice u Beogradu i okolini.

Da li planirate otvaranje lokacija i u drugim gradovima ili proširenje postojećih kako biste zadovoljili rastuću potražnju za premium kancelarijskim prostorom?

We Share prati trendove i dinamiku razvoja gradova u poslovnom smislu kako bismo adekvatno odgovorili na rastuću potražnju za premium kancelarijskim prostorom.

Naša strategija uključuje planove za proširenje na nove lokacije, s posebnim fokusom na gradove poput Novog Sada i Beograda, kao i druge gradske centre u regionu koji pokazuju perspektivu u poslovnom sektoru. Odluke o budućim lokacijama donosimo pažljivo, uzimajući u obzir analizu tržišta i specifične potrebe poslovne zajednice, kako bismo osigurali da naši prostori najbolje odgovaraju potrebama klijenata.