TheOfficeBelgrade je coworking prostor namenjen ljudima koji žele mir, radnu atmosferu, mogućnost ostvarivanja poslovnih kontakata I mogućnost pristupa kancelarijama  24/7. 

Možete li nam pobliže opisati prostor i lokaciju? 

TheOfficeBelgrade je coworking office smešten u samom srcu Vračara, između Slavije i Kalenić pijace. Na uglu ulica,  Njegoševe i  Alekse Nenadovića, tu možete da osetite pravi duh Beograda.  Kafići i restorani Njegoševe ulice, daju odličnu mogućnost opuštanja i druženja nakon napornog radnog dana. 

Prostor je u potpunosti renoviran i prilagođen najnovijim standardima, koji se odnose na ugradjene materijale, klimatizaciju, LAN mrežu i optičke kablove.  Prostire se na 270 metara kvadratnih, a postoji mogućnost zakupa radnog mesta ili zasebne kancelarije za tim.kan

Koji su benefiti rada iz coworking ureda?

Benefiti rada iz coworking kancelarije su višestruki. Pre svega, istakao bih mogućnost naših klijenata da se fokusiraju na posao, a mi ćemo da vodimo računa o svemu ostalom. Kao zakupac ili vlasnik poslovnog prostora, firma mora da vodi računa o održavanju, čišćenju i plaćanju računa. Radom iz coworking prostora, svi ti problemi se eliminišu.
Druga važna prednost rada iz ovakvih kancelarija, jeste umrežavanje i razmena iskustva sa drugim pojedincima ili timovima, što vodi ka napretku svakog pojedinca. 

Srbija nakon Ukrajine ima najviše digitalaca, odnosno freelancera u Europi. Vjerujete li da će se taj broj povečati nakon pandemije?

Apsolutno! Beograd je prepoznat kao regionalni IT centar, gde mnoge internacionalne kompanije otvaraju svoja predstavništva, a samim tim imamo mnogo posetilaca koji žele da periodično rade u našem gradu. Mi nudimo mogućnost zakupa radnog mesta na dan, pa čak i na sat, kada je to potrebno. A kompanije, kojima treba samo sedište mogu kod nas da se registruju, primaju poštu i imaju predstavništvo na atraktivnoj lokaciji.