Zašto smatrate da je važno brendirati i urediti zidove i staklene površine kancelarija?

U zavisnosti od toga koje pozicije se brendiraju, kompanija može poslati različitu poruku, nemanjenu različitim ciljnim grupama. Da li će to biti motivacione poruke nemanjene zaposlenima ili upečatljiva komunikacija samog brenda zavisi, od potreba kompanije. Sve češće se prilikom uređenja enterijera poslovnih prostorija koristi staklo kao materijal, koje pruža prostoru elegantan izgled, upućuje na transparentnost, ali ne pruža dovoljno privatnosti, pa je moguće uraditi i parcijalno prekrivanje staklenih površina, koje će dodatno obogatiti estetiku prostora, ali i pružiti neophodnu privatnost. I ne samo staklene površine – postavka folija moguće je i na zidovima, što olakšava održavanje, a ujedno pruža i mogućnost lake izmene izgleda poslovnih prostorija u kraćim intervalima. Mogućnosti su praktično neograničene – sve zavisi od potreba, a grafičkim dizajnom moguće je postići sjajne efekte.

Na koji način možemo iskoristiti površine kancelarija i koje površine su ključne?

U zavisnosti od industrije u kojoj kompanija posluje, ukoliko poseduje lokal sa izlogom, ta površina je idealna za komunikaciju proizvoda i usluga ka krajnjim kupcima, ili ukoliko se radi o agencijama za promet nekretnina kako bi oglasili prodaja ili rentiranje lokala na samoj lokaciji. Kada govorimo o kancelarijama – ključne su pozicije na samom ulazu u kompaniju gde možete potaviti poruku koja nedvosmisleno komunicira vrednosti brenda i na taj način uputiti najvažniju poruku svim koji kroče u vasš p’oslovni protor – od krajnjih kupaca, preko partnera pa do vaših zaoslenih. Kao što sam već pomenuo, to ne moraju biti samo istaknute pozicije, već svaka površina u okviru kancelarije, koja može poslužiti za komunikaciju sa samim zaposlenima.

Što Vas čini drugačijim i kako pomažete svojim klijentima u brendiranju radnog prostora?

SmartAds tim se svakom projektu posvećuje se kao da je u pitanju naš sopstveni prostor. Prema rečima naših klijenata, znači im svaki savet oko izbora pravog materijala, brzina, ali i izrada grafičkih rešenja za one koji u svojim redovima nemaju grafičkog dizajnera. Pružamo kompletnu uslugu – na našim klijentima je samo da iskažu svoje želje kada je u pitanju brendiranje poslovnog prostora, a mi ćemo ih pretvoriti u stvarnost.

Koju poruku želite prenjeti onima koji upravo sada iznajmljuju poslovni prostor ili žele osvježiti kancelariju?

Najbrži i najlakši način da prostoru pružite svoj pečat je brending putem folija. Pruža vam mogućnost da vaša kompanija bude upečtaljiva, primećena i zapamćena, a SmartAds je tu da vase vizije sprovede u delo.