Evo kojih pet morate isprobati ovaj mesec:

1. GoToMyPC - ova je aplikacija dizajnirana za iPad, ali uskoro stiže i na ostale mobilne uređaje. Glavna joj je odlika mogućnost kontrole vašeg stonog računala - s tableta. Iako niste za svojim radnim stolom, na svom računaru možete pokretati programe, pristupati dokumentima, obavljati više-manje sve radnje koje biste bili u mogućnosti obaviti kao i da sjedite za računarom.

 

2. Slack - zgodna aplikacija koja omogućava učinkovitiju timsku komunikaciju, smanjuje potrebu za e-mailom, osim razmene poruka nudi mogućnost razmene videa, fotografija, linkova i svih ostalih elektronskih dokumenata koji se koriste u kancelarijskom poslovanju.

 

3. Evernote - unatoč jednostavnom interfejsu, aplikacija nudi pregršt mogućnosti koje možete iskoristiti kako bi nadopunili sopstvenu memoriju i jednostavno nikad više ništa ne biste mogli zaboraviti. Zabilješke možete hvatati za laptopom, ali i mobitelom, bile one zvučne, video ili tekstualne. Aplikacija nudi postavljanje podsetnika, mogućnost uzimanja isječaka iz web stranica i još mnogo toga...

 

4. Asana - aplikacija koja se pokazala jednom od najboljih za upravljanje projektima. Ne samo da eliminiše potrebu za e-mailom između članova projektnog tima, nego omogućava jednostavnu organizaciju projektnih aktivnosti, raspodelu zadataka pojedinim članovima, njihovu kontrolu, monitoring napretka i praćenje izvršenja projektnih aktivnosti.

 

5. IFTTT - stvarajte „recepte“ koji automatiziraju vašu svakodnevicu ili koristite one koje su već kreirali drugi. Bilo da želite primljeni mail određenog sadržaja upisati kao zadatak u to-do listu ili želite primiti tekstualnu poruku, ako, na primer, počne padati kiša u vašem gradu, poslati Facebook status istovremeno na Tvitter ili bilo koji drugi sled radnji koji možete zamisliti - ova vam aplikacija to omogućava.

 

 

 

Izvor: Mirakul.hr