Kako je navedeno usaopštenju kompanije, površina zgrade je od 12.500 m2. Objekat je koncipran tako da svojom formom stanarima obezbedi udoban život, sa dobrom orjentacijom, pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu i centar grada.

Sastoji od dve lamele, po 5 spratova, dva ulaza, jedan iz Ulice Šumadijske, a jedan iz Episkopa Visariona. Ukupno će biti izgrađeno 115 stanova, 83 parking i garažna mesta. U prizemnom delu objekta orijetisano ka ulici predviđeni su supermarket 600 m2, drogeria 450 m2 i restoran 150 m2.

Objekat se gradi po visokim standardima i ugradjuje oprema visokog kvaliteta, ispunjavajući zahteve energetske efikasnosti. Povezanost objekta sa dvorišnom garažom direktno iz stambenog dela. U objekat se ugrađuju liftovi svetskih proizvođača "Otis" ("Schindler"), poručuju iz kompanije.

Predvidjena ugradnja petokomorne spoljne stolarije sa niskoemisionim termoizolacionim staklom. U svaki stan se ugradjuju sigurnosna vrata renomiranog proizvođača, klima uređaj, furnirana unutrašnja stolarija, vrata sa magnetnim bravama i keramika visokog kvaliteta domaćeg proizvođača.

 

Rok završetka radova je avgust 2015. godine.

 

 

 

 

Izvor: ekapija.rs