Konferencija je posvećena razvoju sektora nekretnina i infrastrukture u Srbiji i kako se time može više doprineti celokupnom ekonomskom razvoju zemlje. Cilj konferencije je povezivanje stručnjaka i investitora sa svim relevantnim državnim, finansijskim i socijalnim akterima u oblasti nekretnina i infrastrukture Srbije. Konferencija na temu nekretnina i infrastrukture se već 16 godina organizuje u Grčkoj i uspešno se bavi temama kao što je doprinos razvoju poslovanja u sektoru nekretnina i društvenom i ekonomskom prosperitetu zemlje. Više od 400 učesnika prisustvuje konferencijama u Grčkoj, a na prvoj srpskoj konferenciji, održanoj prošle godine u Beogradu, bilo je 200 učesnika.

 

Teme konferencije:

Mogućnosti investiranja i rasta u oblasti nekretnina i infrastrukture

Veliki urbani razvojni i infrastrukturni projekti
Javno-privatno partnerstvo kao efikasan model za javne infrastrukturne projekte - kanadsko iskustvo
Nekretnine: kretanja na tržištu i perspektive

Nekretnine i razvoj infrastrukture: Unapređenje pravnog okvira i poreskog sistema
Razvoj infrastrukture transporta i logistike - promene i trendovi
Novi trendovi gradnje tržnih centara, retail parkova i višespratnica

 

Na konferenciji će govoriti značajan broj eminentnih zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima su NjE Filip Pinington, ambassador Kanade u Srbiji, Daniel Berg, direktor EBRD za Srbiju, Goran Vesić, menadžer Grada Beograda, Branislav Popović, generalni direktor, Direkcije za građevinsko zemljište, Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, Milutin Folić, arhitekta Grada Beograda, Dubravka Negre, šef EIB regionalne kancelarije za zapadni Balkan, Roman Klott, generalni direktor Atrium-a i drugi.

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije, Ambasada Kanade i Izraela u Srbiji, a podržale su je kompanije Ashtrom International, GLP Values, Atrium Consulting NaiAtrium, Jankovic Popović Mitić. Medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali Ekapija i Kancelarija Info.

 

O organizatoru:

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International, 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

 

Kontkat osoba za dodatne informacije za predstavnike medija:

Aleksandra Novaković
Tel: 381 11 3032 235
Mob: 381 65 3032 236
email: [email protected]