Industrija Facility Managementa u Srbiji raste iz dana u dan u broju tržišnih učesnika, površini održavanih kvadrata i prihoda koje ostvaruju pružaoci FM usluga. Samim tim, raste i odgovornost industrije da unapređuje standarde poslovanja i prevazilazi izazove u cilju pružanja najkvalitetnijih usluga za široku mrežu korisnika FM usluga.

 

Kakvi su trendovi i buduća predviđanja na tržištu nekretnina u Srbiji i regionu, kako inovacije i održivost utiču na efikasnost upravljanja objektima, koja su pametna rešenje za efikasnije i bezbedne objekte, teme su koje čine okosnicu konferencijskog programa.

 

Facility Management Business Association of Serbia (FMBAS) ovom prilikom okuplja eminentne kompanije i eksperte koji će podeliti informacije o najnovijim trendovima, standardima i primerima najbolje prakse.

 

Nadamo se da će informacije od opšteg značaja koje će biti predstavljene tokom konferencije naći mesto u okviru vašeg medijskog prostora.

U cilju kvalitetne organizacije događaja, molimo vas da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do XX putem XX.

 

Radujemo se Vašem dolasku!

S poštovanjem,

FMBAS

 

--------------------

Šta je FMBAS?

Facility Management Business Association of Serbia (FMBAS) je nevladina, neprofitna organizacija posvećena promociji, edukaciji i pružanju podrške razvoju industrije Facility Management-a u Srbiji. Osnovana je početkom 2023. godine, od strane tri vodeće kompanije koje posluju u segmentu izgradnje i upravljanja nekretninama: MPC Properties, TOKATA i Marera Property Management.