Ziv Gigi ima više od 15 godina menadžerskog iskustva na tržištima nekretnina centralne i istočne Evrope, razvijajući i upravljajući 450.000 kvadratnih metara kancelarijskih i maloprodajnih projekata tokom svoje karijere u GTC-u. Počevši od GTC-a 2008. godine, g-din Gigi je bio finansijski direktor za Bugarsku i Srbiju, Country manager za Rumuniju, a odnedavno i Country manager za Bugarsku i Rumuniju. Na svojoj trenutnoj poziciji, nadgledaće sve operacije kompanije u kancelarijskom sektoru u Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji i Hrvatskoj.

„Tokom svog vremena u GTC-u, Ziv se pokazao kao uzoran lider, koji je prevazišao ono što je potrebno. Njegovo unapređenje u izvršnog direktora regiona SEE je posledica njegovog izuzetnog učinka kao i deo transformacije GTC-a. Vreme provedeno sa GTC-om mu je omogućilo da razume kompaniju iznutra prema spolja, zbog čega sam siguran da je savršen za ovu ulogu. Njegovo iskustvo je neprocenjivo. Ovom nominacijom želimo da ojačamo ulogu naših regionalnih lidera koji najbolje razumeju lokalna tržišta uz zadržavanje kontinuiteta našeg poslovanja zasnovanog na skoro 30 godina iskustva i pružajući snažnu podršku odbora direktora u svakodnevnom radu“, rekao je János Gárdai, glavni operativni direktor GTC-a i član GTC-a Upravni odbor.

„Uzbuđen sam što ću započeti novo poglavlje i slediti nove ideje za jačanje pozicije naše kompanije u regionu. Uveren sam da će mi moje dosadašnje iskustvo sa GTC-om i vreme provedeno u regionu pomoći da neometano preuzmem ulogu i pružim još bolju podršku kompaniji u širenju portfolija potpuno novih projekata i implementaciji operativne izvrsnosti“, prokomentarisao je Ziv Gigi, novi izvršni direktor GTC-a u regionu SEE.

Pored svoje impresivne stručnosti u razvoju i upravljanju imovinom, Ziv Gigi je sertifikovani javni računovođa (CPA) sa više od decenije iskustva u finansijskom upravljanju specijalizovanom za prikupljanje kapitala i strateško planiranje. Pre nego što se pridružio GTC-u, Ziv je radio kao revizor za Ernst & Young Israel i kao finansijski menadžer za privatnog developera u Mađarskoj i Turskoj.

 

Izvor: property-forum.eu