Nova lokacija K27 Novi Sad će takođe značajno proširiti prisutnost IWG kompanije u Srbiji. Radni prostor od 545 m2 omogućiće dodatne privatne kancelarije, coworking prostor i sale za sastanke

IWG kompanija je objavila da je potražnja za prostorom u novootvorenom centru u Novom Sadu izuzetno velika i da je ovakav model rada već prihvaćen dugoročno od strane firmi različitih veličina.

Prošlogodišnje pokretanje partnerstva sa Inobačka d.o.o. – jednom od najvećih građevinskih kompanija u Srbiji je omogućilo otvaranje prve IWG lokacije u Novom Sadu.

Novosadski poslovni centar ima poseban značaj za IWG kompaniju, jer je u pitanju gradu poznatom po najvećem broju IT stručnjaka po glavi stanovnika u zemlji. 

S obzirom na veliku potražnju za poslovnim prostorom ovog tipa u jednom od najrazvijenih gradova Srbije, IWG sa velikim zadovoljstvom predstavlja i drugu lokaciju, u jednom od najsavremenijih novih objekata, čije je otvaranje planirano za početak 2024. 

Novi novosadski poslovni centar rađen u partnerstvu sa kompanijom AEST predstaviće brend HQ koji će na raspolaganju imati privatne kancelarije, sale za sastanke, kao i coworking prostor.

„Potražnja za fleksibilnim radnim rešenjima nikada nije bila očiglednija, jer kompanije širom sveta traže načine da se prilagode poslovnom okruženju koje se stalno menja i odgovore na potrebe svojih timova. Veoma smo zadovoljni što smo svedoci odličnog odziva na ponudu našeg Regus centra u Novom Sadu i radujemo se novim partnerstvima na IWG platformi, kaze Mark Dikson, generalni direktor i osnivač kompanije IWG.

U avgustu ove godine, kompanija IWG prijavila je najviši šestomesečni prihod u svojoj istoriji dugoj 34 godine, što je rezultat brzog usvajanja hibridnog modela od strane kompanija svih veličina širom sveta. „Veliki prasak hibridnog rada“ takođe se odrazio na izuzetan rast u broju centara kompanije IWG, koja je u prvoj polovini 2023. potpisala 400 novih lokacija.

S obzirom da je potražnja za rešenjima za hibridni rad nesumnjivo u porastu, kompanija IWG ostaje posvećena kontinuiranim inovacijama i partnerstvima kako bi pružila dodatnu vrednost kompanijama koje traže adaptilna i kolaborativna radna okruženja.

 

Izvor: Biznisuregionu.com