Danas, kada se veliki potencijalnih klijenta nalaze na Internetu, možete koristiti više ideja i strategija kako biste zadržali klijente. Ovo su neki od njih:

Dobro dizajnirana i informativna veb stranica

Svi potencijalni klijenti trebali bi da se lako služe vašom veb stranicom u odabranom području na vašoj veb stranici i treba im ponuditi mogućnost da ostave svoje kontakte u zamjenu za korisne informacije.

Ostali važni elementi koji se prikazuju na vašoj veb stranici su; osobe koje možete kontaktirati ako vam je potrebna pomoć, preporuke vaših klijenata, blog, vijesti, ikone društvenih mreža.

Stvaranje vrednog sadržaja

Ako želite da pratite više prometa na svojoj veb stranici i generišete više potencijalnih kupaca, napravite više sadržaja. Pisanje korisnih postova na blogu, nuđenje i dijeljenje korisnih resursa i informacija može se ponuditi kao izvor informacija i usluga.

Optimizacija veb mjesta

Optimizacija pretraživača (SEO) jedna je od najsnažnijih tržišnih strategija koja usmerava promet na vašu veb stranicu. Može da poveća kvalitet i količinu prometa na vašoj veb stranici i generira motivirane potencijalne kupce. Kvalitetan sadržaj optimiziran za određene ključne reči presudan je za dobar SEO.

Internet oglašavanje

Generiranje pasivnog organskog prometa na vašoj veb lokaciji putem SEO-a više se odnosi na dugoročnu strategiju, ali ako vam je potrebna velika izloženost, kako bi vas kupci i prodavači videli na samom vrhu stranice sa rezultatima tražilice, trebali biste razmotriti plaćane oglase. Google Ads bi verovatno bio prva stanica jer je Google najpopularniji među dostupnim tražilicama.

Korištenje društvenih mreža

Iako na Instagramu i Tvitter-u možete da uživate puno prometa, LinkedIn cilja na profesionalnu publiku.

Facebook je najveća platforma društvene mreže koju možete koristiti za povećanje svijesti o svom brendu. Omogućuje vam da stvorite lokalnu grupu za svoju firmu, ostanete povezani sa svojim klijentima i dosetite nove. Pomoću Facebook oglasa možete bolje ciljati postojeće potencijalne kupce.

Bloging

Objavljivanjem izuzetno dobrih sadržaja o relevantnim temama i trendovima u prometu nekretninama, kombinirajući ih efikasnom promocijom na društvenim mrežama, možete da koristite svoj blog da biste ih etablirali kao stručnjak u industriji.

Stvaranje video sadržaja

Video sadržaj je efikasan za bilo koju industriju, ali je posebno važan u poslovanju s komercijalnim nekretninama, gde kupci moraju videti nekretnine pre kupovine.

Videozapisi su takođe sjajan način prilagođavanja vašeg sadržaja i mogu se lako dijeliti, proširujući vašu svijest o robnoj marki.

Iskoristite priče pozitivnih klijenata

Ostavite klijente da govore o vašem poslu izvrstan je način uspostavljanja i poboljšanja vaše reputacije. Pronađite klijente koji su spremni da podele svoja pozitivna iskustva i objavite svoje preporuke na vašoj veb stranici.

Dodatno zamolite klijente za preporuke i potaknite ih da šire vijest tako što ćete ih uključiti u vaše programe preporuke.

Korištenje CRE veb stranica - lead generation

Veb stranice za generisanje potencijalnih kupaca mogu biti neprocjenjiv alat za onaj koji žele privući i pretvoriti kvalifikovane potencijalne kupce. Postoji malo dostupnih mrežnih platformi koje pre ulaganja trebaju ispitati na osnovu ROI-ja, korisničke usluge, uputite se ovde www.officerentinfo.com

Uvidi za generiranje više CRE potencijalnih klijenata

Ako vam nedostaje sve-u-jedna platforma za vođenje vaših potencijalnih klijenata, proverite www.onlinerealassets.com alate koje vode programeri i iznajmljivači nekretnina koriste za pokretanje svog marketinga.

Za više takvih ažuriranja i buduće pokrivanje alata u CRE industriji pretplatite se na naš newsletter.