Reč je o proizvodnoj hali na drugom spratu koja se može adaptitati u kancelarijski prostor, pretvaranjem starog proizvodnog prostora u moderan office space, u zavisnosti od namera potencijalnog kupca.

Vlasnik poslovno-proizvodno-magacinskog prostora u Miloša Savkovića na Zvezdari, ističe da bi cena zakupa predmetnog prostora za proizvodnju bila 3 EUR po metru kvadratnom, dok bi za adaptiran kancelarijski prostor cena iznosila 6 EUR po metru kvadratnom. Primera radi, na Novom Beogradu se ta cena kreće od 15 do 25 EUR po metru kvadratnom.

Dve hiljade metara kvadratnih i terasa od hiljadu kvadratnih metara, visina plafona od 5,5 metara, kao i teretni i putnički lift koji su u ponudi u okviru pomenutog prostora, idealni su za firme koje imaju veliki broj zaposlenih - na primer call centri ili IT firme - kao i za sve proizvodne delatnosti, distributivni centar ili TV i foto studije.

Ukoliko vam je potreban poslovni prostor, objekat se lako može adaptirati u kancelarije, a pri tom biste ovu atraktivnu lokaciju u centru grada dobili po čak tri puta nižoj ceni nego na Novom Beogradu.


Source: ekapija.com
Publisher: ekapija.com