Očekuje se da će novoizgrađeni objekat Autograph Collection na ostrvu Cres biti otvoren u drugom kvartalu 2024. godine, i nudiće 49 soba i apartmana, dva otvorena bazena, plažu sa barom, razne restorane i spa centar.

„Sa zadovoljstvom najavljujemo saradnju sa Valdarke d.o.o. kako bismo doveli prvi hotel koji predstavlja naš brend Autograph Collection na ostrvo Cres. Ovaj ugovor jača potražnju koju vidimo za međunarodnim hotelskim brendovima u regionu, kao i razvoj Marriott Bonvoi-a, odmarališta u Hrvatskoj. Hrvatska je fantastična destinacija za odmor i posao, sa pogledom na more i nenadmašnom prirodom,” rekla je Silvija Lovreta, Senior Director South Eastern Europe International Hotel Development, Marriott International.

 

„Danas sa ponosom stavljam svoj potpis na ovaj ugovor, označavajući početak izuzetnog poglavlja za naš novi hotel na ostrvu Cres. Sa prestižnim brendom Autograph Collection pored nas, spremni smo da stvorimo nezaboravno iskustvo, gde svaki detalj odražava našu posvećenost izvrsnosti. Kroz energetski efikasan dizajn, odgovorno upravljanje otpadom i lokalna partnerstva, nastojimo da minimiziramo svoj ekološki otisak. Pozivamo putnike da se upuste na putovanje izuzetnog gostoprimstva, gde se retko i izvanredno spajaju. Jedva čekam da poželim dobrodošlicu gostima u našu oazu Autograph Collection na ostrvu Cres“, rekao je Nikola Avram, vlasnik projekta u Valdarke d.o.o.

 

Do danas, portfolio Marriott Internationala u Hrvatskoj obuhvata pet nekretnina u ključnim turističkim i poslovnim destinacijama Hrvatske: Sheraton Dubrovnik Riviera, Le Méridien, Lav, Split, AC by Marriott Hotel, Split, kao i Westin Hotel i Sheraton Hotel in Zagrebu. Dalja otvaranja uključuju hotel Opatija Marriott za koji se procenjuje da će dočekati goste 2025. i imanje Autograph Collection u Komiži 2026. godine.

 

Izvor: Property-forum.eu