Nakon urbanističkog projekta, predstavljenog u julu ove godine, sada su se na sajtu za nekretnine ove kompanije pojavile osnove stanova i lokala zajedno sa izgledom budućih novosadskih repera.

Sudeći prema renderima, fasada kule će biti izvedena u kombinaciji fasadnih listelastrukturalne fasade od fibercementnih ploča i stakla.

Nekoliko smaknutih etaža, van osnovne zamišljene ose objekta, obloženo je staklom, što će formirati levitirajući efekat najvišeg kubičnog dela zgrade.

Poslovna kula od 47,77 metara

Poslovni soliter orijentisan je ka Bulevaru vojvode Stepe sa prizemljem i 13 spratova i ukupnom visinom od 47,77 metara.

U prizemlju se planira prostor za dva lokala, dok se na višim spratovima realizuje 26 poslovnih prostora.

Pored poslovne zgrade, na parceli nepravilnog oblika površine 3.270 kvadrata u planu je i jedna stambena zgrada.

Objekti su međusobno postavljeni pod pravim uglom, pravilnih, jednostavnih osnova koje ne prate u potpunosti konture formirane parcele.

 

Stambeni soliter od 10 spratova

Stambeni soliter, položen upravno u odnosu na poslovnu zgradu, imaće ukupnu visinu od 34,71 metara sa prizemljem i 10 spratova.

U prizemlju objekta predviđena su dva lokala, dok će na ostalim etažama biti izvedeno tačno 100 stambenih jedinica.

Dve podzemne etaže, koje će povezati buduće zgrade, biće rezervisane za 183 parking mesta. Kolski pristup garaži, u profilu po dve trake u oba smera, biće omogućen putem servisne saobraćajnice koja izlazi na Bulevar vojvode Stepe.