Brzi zahtev

Zatražite ponudu od odabranih kancelarija. Kliknite na sličicu da biste dodali više kancelarija.

Odabrane kancelarije
Nije odabrana ni jedna kancelarija.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne objekte

Iznajmljivanje (€ /m2/mesec)

-

Kancelarijski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Број радних станица

MARERA Properties doo

MARERA Properties doo

Adresa: 11000 Beograd, Bulevar Kralja Aleksandra 28

Web adresa: 

Dobrodošli u Marera Properties

Kombinujući idealne radne prostore, sadržaje i pristupe klijentima napravili smo optimalnu klimu za razvoj vašeg poslovanja.

Mi smo kompanija za investiranje u nekretnine i bavimo se nabavkom, razvojem, iznajmljivanjem i upravljanjem komercijalnim nekretninama.

Naš fokus na kancelarijske prostore na istaknutim lokacijama u Beogradu i naglasak na inovativnom dizajnu definiše nas i izdvaja od naših konkurenata. Ispravnim direktivama i investicijama efikasno stičemo nekretnine i izvodimo kompleksne radove obnove. Naši projekti su primer današnjoj industriji komercijalnih nekretnina i zadovoljavaju potrebe savremenih lokalnih i međunarodnih poslovnih zajednica u Beogradu. Naši kancelarijski prostori pružaju našim klijentima odlične sadržaje, profesionalne usluge i prilagođena rešenja po konkurentnim cenama. Naša ogromna posvećenost kvalitetu u tome da pružimo raznovrsna kancelarijska rešenja, opsežne usluge i vrhunsku tehnologiju je ključna za održavanje naše istaknute uloge u industriji nekretnina Srbije. 

Kolege

Bojan Ljubičić

Bojan Ljubičić