Coworking predstavlja zajednički prostor gde ljudi rade, nezavisno jedni od drugih, ali su uvek spremni i rado pomognu drugim coworkerima. Zajednička radna sredina omogućava rad u prijatnoj atmosferi i povećava produktivnost. Takođe, coworkeri se uvek mogu izdvojiti koristeći jednu od sala za sastanke, kako bi razgovarali sa kolegama i/ili klijentima, vodili telefonske razgovore, Skype pozive I sl. Naš otvoreni prostor je pristupačan svima, uključujući ljude sa posebnim potrebama, iako se proteže na tri nivoa.

Posle prošlogodišnjeg Startup Europe Week, naš coworking hub je, u principu, zaključio ciklus organizovanja događaja i svoja vrata otvorio nevladinim organizacijama, pokretima i nezavisnim predavačima. Takođe, neki od naših coworkera redovno drže treninge iz oblasti njihove struke.

Različiti tipovi klijenata koriste naše tri usluge. Naši coworkeri su frilenseri i osobe koje sarađuju sa stranim firmama (edukatori, prevodioci, programeri i SEO eksperti, čak i humanitarci). Virtuelna kancelarija je usluga koju koriste digitalne i marketing agencije, konsultantske firme, organizacije i drugi PR i agencijski biznisi. Space Rent koriste i naši coworkeri, kao i „treća strana“ – predavači i organizacije koje sprovode svoje programe.

Naš prostor ima 450 kvadratnih metara. Uskoro očekujemo novi deo prostora – IT učionica – da se kompletira.

U In Centar hubu postoji 19 nezavisnih radnih jedinici u openspace coworking sekciji. Takođe, na galeriji postoje 3 dodatna mesta i posebna kancelarija. Trenutno je prostor 100% popunjen, a imamo i malu listu čekanja.

Imamo jednu salu za sastanke koja se naslanja na coworking prostor. Dve sale su na nivou -1 i koriste se za različite događaje. Jedna je veća, pogodna za seminare, konferencije i radionice, a manja se koristi za sastanke i grupne sesije, a ponekad i od strane coworker-a pošto je sala za sastanke često zakazana.

Imamo 4 paketa: Daily, Weekly, Monthly i Flexi coworking. Svaki paket ima drugačije benefite i cenu. Cena za 1 dan je 10 EUR. Nedeljni paket (7 dana u mesecu) košta 80 EUR, a naš mesečni coworking trenutno stoji na 140 EUR. Takođe, tu je i Flexi paket čija puna specifikacija se nalazi na našem sajtu a njegova cena je 60 EUR.

Veoma smo aktivni na nekoliko društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn.

Naše radne vreme je od 8 do 20 časova radnim danima, od 10 do 14 časova subotom. Locirani smo u prestonici Srbije – Beogradu, ulici Cara Lazara 5-7, samom srcu grada u blizini Knez Mihailove ulice, Narodne banke Srbije i drugih relevantnih poslovnih institucija.